Foto: Marion Klette

Flyr kutter ned ruter til Bodø

Flyr kutter kraftig ned i innenriksruter for å spare rundt 400 millioner kroner i det de beskriver som en krevende vintersesong. De varsler også permitteringer.


– Vi står overfor en utfordrende vinter der folk flest har mye mindre å rutte med, som følge av rekordmange rentehevinger, generell høy prisvekst og svært høye strømpriser. Det treffer oss som bransje og selskap hardt fordi enda færre ønsker å reise, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

Passasjerer som har bestilt reiser med Flyr som blir kuttet får pengene tilbake.

Frislid trekker fram de vedvarende høye drivstoffprisene som en medvirkende årsak til at de justerer vinterens ruter.

– I vinter vil de fly til destinasjoner som blant annet Paris, Barcelona, Roma, Nice og Berlin. Her hjemme vil de fly fra Oslo til Bergen og Trondheim.

– I julen vil innenlandstilbudet utvides med Oslo-Bodø, Oslo-Evenes og Oslo-Tromsø.

– Dersom selskapet opplever at etterspørselen kommer tilbake tidligere enn antatt, vil man raskt kunne snu seg rundt og sette opp flere ruter. Det betyr blant annet at medarbeidere vil kunne bli kalt tilbake på jobb på kort varsel, heter det i pressemeldingen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.