Foto: Per-Inge Johnsen

Flere kamper flyttes: – Vi er for å legge til rette for norske lags Europa-kamper

Grunnet det som ser ut til å bli enda et Europa-eventyr for Bodø/Glimt er to kamper i eliteserien flyttet for å tilrettelegge Glimts reise i Europa.

Med 5-0 mot Zalgiris Vilnius på onsdag gjorde Glimt et stort steg inn mot neste runde i kvalifiseringen til Champions League. Dersom Bodø/Glimt gjør jobben også på bortebane kvalifiserer de seg, og det første oppgjøret i den siste kvalifiseringsrunden vil da spilles uken etter. Det fører med seg noen utfordringer med kampprogrammet i hjemlig liga, som nå ser ut til å være løst i følge Eurosport

Kampene det gjelder er kampen mot Sarpsborg, som opprinnelig skulle spilles 13.august, flyttes nå frem til 12.august. Kamptidspunktet er også flyttet fra 18.00 til 19.00. 

– Grunnet Bodø/Glimts Champions League-jakt har det blitt endringer i det opprinnelige oppsettet. Vi er for å legge til rette for norske lags Europa-kamper, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Raymond Fjeld. 

Også Glimts kamp mot HamKam, som opprinnelig skulle spilles søndag 21.august er flyttet, og skal nå spilles lørdag 20.august klokken 18.00. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.