Fra fjorårets utgave av FRUKT. Foto: Bodø kommune

For 22. gang inviterer Bodø kommune til FRUKT

Skrevet av redaksjonen
07.02.2018 13:49

I vinterferien 21.-25. februar braker det løs med den 22. utgaven av FRUKT-uka i Bodø.

For første gang byr FRUKT-uka nå på et eget musikal-kurs for alle ungdommer som liker å synge, uansett nivå og erfaring.

FRUKT #22 skal foregå i vinterferien på Hunstad Kultursenter i Bodø med en rekke kurs og aktiviteter, heter det i en pressemelding.

Unge fra åttende klasse og opp til 20 år kan melde seg på kurs i musikal, redaksjon eller teknisk produksjon. I tillegg er kursene lydproduksjon, maling og film for deg med annet morsmål enn norsk, allerede fylt opp.

Utenom kurstiden byr FRUKT-uka også på bl.a. felles tur, film og kakao, disco, ansiktsmaling og mye mer.

Blant de mange kursinstruktørene denne gang er Stian Hansen, for mange kjent fra metal-/hardcore-bandet Kollwitz. På FRUKT #22 er han imidlertid instruktør for malekurset, i kraft av sitt virke som kunstner: Hansen studerer for tiden kunst ved Städelschule i Frankfurt.

 

FAKTA - FRUKT:

Arrangørene av FRUKT-uka er FRUKT-teamet og FRUKT-squaden, bestående av ungdommer som tar alle viktige avgjørelser i planleggingen.

FRUKT står for Friluft – Rock – Ungdom – Kultur – Teater, og er et møtested for ungdom med mulighet for å prøve seg frem i forskjellige kulturuttrykk. FRUKT drives av barne- og ungdomsseksjonen ved Kulturkontoret i Bodø Kommune.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.