Foto: Terje Pedersen

For alle banker RBK,
og hei, og hei og hå!

I kveld snur salige Olav Trygvason seg i grava. Et kongedømme er over, et imperium har raknet. Det har skjedd en palass-revolusjon. Et lag fra det kalde nord har tatt kommandoen


Du burde egentlig ha skjønt det fra starten av. Når de magiske bildene fra TV2’s drone-konge Jan-Petter Dahl fylte skjermen. Myra. Rullebanen, med et glimt at Yankee (en referanse til de flyfrelste og militære her i byen). Børvasstindene. Sol. Plussgrader. 

FULLBLODS ACTION

Det neste som skjer er som om denne kampen består av en 90 minutter lang (pluss tillegg) trailer for John Wick 5. Det er action all over! 

En tidlig Glimt-scoring etter en genial Pelle-passning.

RBK-redusering av den yngste som noen gang har scoret for trønderne.

2-1 til Glimt etter en heading av 1,77 meter høye Vetlesen som får stopperne RBK-stopperne til å se ut som om de kom rett fra småguttelaget.

2-2 blir satt inn av en utskjelt skuespiller som tilfeldigvis også spiller for et lag i Trondheim.

3-2. Er ‘e mulig????


BØRKEEIET I MØRKET

Pellegrino, som allerede har fått mastergrad som arkitekt, slipper til Grønbæk. Dansken finner Mvuka på bakerste rad. Børkeeiet havner i et stummende mørke og dermed kan de gule bredside inn 3-2.

Det heter at i Bodø bli høste gul. I dag kom høsten i mai. Det haglet med gule kort.

Så rødt - til RBK. Skjelbred tror dette er et MMA-oppgjør,.

Rødt til Glimt - Lode får gult nummer to. OMG!!!

Gult til Grønbæk, gult til Tagseth.

90+6: Vetlesen nede med krampe.

SLUTT!!!

ET KONGEDØMME ER OVER

Terje Tysland, Åge Aleksandersen, Olav Trygvason, Bjarne Brøndbo. Og alle andre kjente trøndere. I kveld fikk gutta deres en real omgang med juling.

Lite lys og lite varme. Det går absolutt ikke likar no. Og nei, Bjarne, du trenger ikke å vise frem Namsos i kveld, det er Bodø som er byen som vi bor i. Og Terje, nå kan du dra frem klassikeren «Ka faen e du so glad fer».

I kveld snur salige Olav Trygvason seg i grava. Et kongedømme er over, et imperium har raknet. Det har skjedd en palass-revolusjon. Et lag fra det kalde nord har tatt kommandoen. Et lag i gult viser vei inn i fremtiden.

FETTE EPISK

Jeg kommer aldri til å glemme denne kvelden, uansett hva som måtte skje videre i årets sesong. Dette var rett og slett fette episk, for å bruke sjargongen til kidsa.

Noen kamper kommer til å gå inn i evigheten.

Denne er en av disse.

Førr evig!!!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.