Foto: Audun Sætermo

For første gang kan du se boksekamp fra Bodø live hos Bodø Nu!

Skrevet av Preben Hunstad, Sondre Skjelvik
15.09.2020 22:00 - OPPDATERT 16.09.2020 18:14

I forbindelse med forskningspub på Bådin Bryggeri settes det opp to boksekamper - og disse kan du se direkte på våre hjemmesider i morgen kveld.

Nord Universitet står for arrangementet som er en del av Forskningsdagene

Til tross for Covid-19 er det satt opp et spennende og fyldig program, og Espen Hansen Kvikstad er godt fornøyd med det de har fått til i år: 

– Av naturlige årsaker vil årets forskningsfestival være av noe mindre omfang enn tidligere år, så også ved Nord universitet. Samtidig har vi engasjerende arrangementer på Stokmarknes, i Steigen, Bodø, Steinkjer, Levanger, Verdal og Stjørdal, sier Kvikstad, som er koordinator for Forskningsdagene ved Nord universitet.

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival der alle typer forsknings- og kunnskapsbaserte institusjoner inviteres til å vise fram sin virksomhet for allmenheten på nye og spennende måter.

Nord universitet har arrangert Forskningsdagene sammenhengende i snart 20 år. 

I år er temaet hjernen - og det er også derfor det blant annet settes fokus på boksing. 

Onsdags kveld kan du i den forbindelse se to boksekamper med utøvere fra Bodø Bokseklubb direkte på Bodø Nus sider.  

Inne på Bådin vil det settes opp boksering, og hver kamp vil gå over tre omganger på to minutter. Bodø Nu sender begge kampene direkte i morgen kveld fra klokken 18:45. 

 

[annonse]
 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.