Vi har en spennende kamp i vente på Aspmyra mot det sveitsiske laget Zürich. Foto: (AP Photo/Rui Vieira)

Fortsatt muligheter til å se Glimt - Zürich på Aspmyra

Har du ikke skaffet deg billett til Europaliga-kampen på torsdag mellom Bodø/Glimt og Zürich - fortvil ikke, nå får du en sjanse til.


I dag klokken 16.00 startet restsalget, og det som er igjen av billetter slippes for salg.

I forrige uke møtte Glimt PSV i Eindhoven og sikret seg ett sterkt poeng på bortebane, og denne uken møter de Zürich på hjemmebane.

Alt ligger til rette for en spennende kamp, og man kan bare håpe på et Glimt-lag som er klare til dyst etter den enorme nedturen i Tromsø i slaget om Nord-Norge. Glimt skriver selv i en instagram-post: "På tide å se fremover!"

Glimt skriver på sine hjemmesider at de aller fleste billettene til gruppespill-kampene mot Zürich, Arsenal og PSV i Europaligaen er utsolgt, men at det kan dukke opp enkeltbilletter.

Niklas Aune Johnsen i Bodø/Glimt sier på telefon til Bodø Nu, at de per nå ikke har oversikt over hvor mange billetter det er snakk om:

– Vi har ikke en oversikt akkurat nå, men vi jobber med å få det. Vi venter fortsatt på tilbakemelding fra blant annet media før vi kan gi et eksakt tall.

I dag, mandag 12. september klokken 16.00, legges det altså ut billetter til torsdagskampen mot Zürich. Glimt skriver på sine hjemmesider at de vil vite eksakt hvor mange billetter det er snakk om senere i dag, og at de vil oppdatere med antall billetter på hjemmesiden deres. Linken til billettsalget legges ut på Glimt.no

Kampen spilles på Aspmyra førstkommende torsdag, 15. september, klokken 21.00.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt