Fritidsfisker fant savnede Arjens eiendeler

Av pressemelding
12.09.2018 10:14 - OPPDATERT 12.09.2018 13:47

ARJENSAKEN: Politiet gjennomførte søk i går.

Politiet fikk i går kveld klokken 19.10 melding fra en fritidsfisker som hadde gjort et funn av en flytende gjenstand i havet nær land ved Kvænfloget, mellom Fauske og Rognan, heter det i en pressemelding.

– Funnet knyttes til den savnede Arjen Kamphuis og politiet er sikre på at eiendelene tilhører savnede. Av hensyn til den pågående etterforskningen kan ikke politiet gå ut med hvilke eiendeler det dreier seg om, sier politiinspektør Bjarte Walla i meldingen.

Politiet har grunn til å tro at Arjen tok lokaltoget fra Bodø til Rognan den 20. august, med avgang etter ruten klokken 1605 og ankomst Rognan 1729.

– Vi ber om at publikum tar kontakt med oss dersom de har observasjoner knyttet til denne reisen og til bevegelser i indre Saltenområdet den 20. august og påfølgende dager, sier Walla.

Politiet iverksatte i går kveld søk i det aktuelle området og fikk bistand fra lokale redningsmannskaper fra Røde Kors samt et fartøy fra Redningsskøyta. 

– Politiet vil nå foreta videre undersøkelser i området og annen etterforsking i forbindelse med funnet. I hvilken grad funnet kan fortelle noe om den savnede har befunnet seg i, eller i nærheten av funnstedet er det på dette tidspunktet ikke mulig for politiet å si noe sikkert om, avslutter Walla.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.