Foto: Privat

Frode går fra NAV til eiendomsbransjen

Skrevet av Markus André Jensen
08.03.2018 15:56

Skal styrke Nord-Meglers satsing på næringseiendom.

Frode Andresen skal sammen med Martin Tjærandsen og Artur Holand jobbe med videre utvikling av selskapet innenfor næringsmegling og rådgivning relatert til salg og utleie av næringseiendom.

Det fremgår av en pressemelding.

Andresen har lang og bred erfaring fra finans og eiendomsbransjen. Han kommer nå fra stillingen som avdelingsleder ved NAV Kontaktsenter Nordland.

Før dette var han prosjektleder for konverteringen av Nordlandsbanken sine bedriftskunder til DNB, samt avdelingsleder forretningsutvikling i Nordlandsbanken. Tidligere har han flere år med bransjeerfaring som megler i Notar Eiendom Nordland AS, sammen med Artur Holand.

Frode Andresen er utdannet ved Griffith University, Brisbane Australia, og har en Bachelor of Commerce, Major In Marketing.

Han har et stort nettverk, som vil bidra til å styrke Nord-Megler sin posisjon innenfor næringsmegling i Nordland.

Stillingen har ikke vært utlyst. Vi har gjennom direkte kontakt lyktes med rekrutteringen.

Andresen ser frem til å arbeide i Nord-Megler AS, som er eneste eiendomsmegleren i Nordland som er spesialist, og utelukkende jobber med næringseiendommer. Selskapet har siden oppstarten i 2013, opparbeidet en tydelig markedsplass innen næringsmegling i Fylket.

– Vi ser frem til å få Frode, med sitt store nettverk, kunnskap og kapasitet med på laget, sier Martin Tjærandsen og Artur Holand.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.