Full støtte fra eget parti

Skrevet av pressemelding
11.11.2019 21:20

Arbeiderpartiet la fram sitt alternative statsbudsjett for 2020, hvor de legger inn 15 millioner til Europeisk kulturhovedstad.

Mandag 11. november la Arbeiderpartiet fram sitt alternative statsbudsjett for 2020. For Bodø kom det gode nyheter om et utålmodig Arbeiderparti med full støtte til arbeidet med Europeisk kulturhovedstad. 

– Arbeiderpartiet støtter fullt ut Bodøs arbeid med å bli Europeisk Kulturhovedstad. De har gjort en formidabel jobb så langt og vi heier på Bodø. Derfor legger vi inn 15 millioner til prosjektet allerede i 2020. Dette er både en viktig kultursatsing for Nord-Norge, men også for Norge. Da må staten også bidra, sier Hadia Tajik som er finanspolitisk talsperson i Ap. 

Ordfører i Bodø, Ida Pinnerød, er glad for Arbeiderpartiets støtte til prosjektet.

– Europeisk Kulturhovedstad er et viktig prosjekt for hele landet, og er like mye et samfunnsbyggingsprosjekt som et kulturprosjekt. For oss har det hele tiden vært viktig å sikre en tverrpolitisk støtte til kulturhovedstadarbeidet, sier Pinnerød, før hun fortsetter:

– Arbeiderpartiet har vært med på de store kulturprosjektene i Bodø før, ikke minst i forbindelse med bygging av Stormen. At Arbeiderpartiet allerede nå så tydelig gir sin støtte setter vi stor pris på og det lover godt for framtiden, sier Pinnerød.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.