Geir Are Jensen går på sin tredje perioden som redaktør i Bodø Nu. Foto: Rune Nilsen

Geir Are Jensen blir ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu

Skrevet av sondre skjelvik
27.06.2019 14:59 - OPPDATERT 27.06.2019 18:02

– Vi blir stående på hver vår side i en krig jeg trodde vi skulle kjempe sammen, sier Geir Are Jensen.

Geir Are Jensen er gründer og største eier i Bodø Nu. I to tidligere perioder har han også vært ansvarlig redaktør for avisen. Når Markus André Jensen nå er ansatt som nyhetsredaktør i Avisa Nordland, inntar Geir Are Jensen redaktørstolen igjen.

– Markus går til AN, jeg blir redaktør i Bodø Nu igjen. Dermed blir vi stående på hver vår side i en krig jeg trodde vi skulle kjempe sammen. Men om verden ikke har forandret seg nevneverdig siden jeg var redaktør sist, vil både Bodø Nu og AN komme styrket ut av dette, sier Jensen.

– Jeg ser frem til å ta redaksjonell ledelse over Bodø Nu igjen. Ikke minst på grunn av de dyktige og engasjerte folkene jeg skal jobbe samme med. Vi skal være den beste avisen for Bodø og bodøværinger også fremover, og det er masse som både kan og skal gjøres for å videreutvikle produktet. 

Jensen har allerede startet sin redaktørgjerning, og ønsker sin tidligere kompanjong lykke til på ferden:

– Jeg vil først og fremst takke Markus for en fantastisk innsats. Vi har hatt det utrolig artig i lag – og vært sammen om en flott reise for Bodø Nu. Jeg forholder meg til at han har takket ja til et meget godt tilbud fra Avisa Nordland og ønsker ham lykke til.

Markus André Jensen kommentere overgangen på denne måten:

– Da jeg gikk på ferie, visste jeg lite om at jeg hadde hatt min siste arbeidsdag i Bodø Nu. Tilbudet om å bli nyhetsredaktør i Avisa Nordland kom ut av det blå, men etter å ha gått mange runder med meg selv og mine nærmeste har jeg kommet til at det er for spennende til å avslå. Etter åtte år kjenner jeg også på trangen til å utfordre meg selv i et nytt miljø, med nye forutsetninger og nye måter å jobbe på.

– For det første vil jeg takke Geir Are, Ståle og resten av gjengen i Bodø Nu for ei fantastisk tid. Det jeg har lært om journalistikk, har jeg lært her. Jeg er både stolt over det Bodø Nu er blitt og glad for at jeg har fått være med på å oppleve og bidra til det. Det er en klisjé, men det er med en veldig stor porsjon vemod jeg nå skal gjøre noe annet. Det har vært en sann glede å jobbe med Bodø Nu-gjengen de siste årene. Med hånden på hjertet: Det går ikke an å be om bedre medarbeidere.

– Jeg vil takke Geir Are spesielt for mulighetene og spillerommet jeg har fått til å utvikle meg. Han har gitt mye ansvar til meg i en tidlig fase av arbeidslivet, og han har gitt meg tillit og støtte til å forvalte det, sier Markus André Jensen.
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.