Foto: Sindre Kolberg

Gir seg som daglig leder: –⁠ Vi jobber med å finne en vei videre

Etter nesten fem år i jobben gir Runar Bo Eriksen seg som daglig leder i IK Junkeren.


Det bekrefter hovedpersonen selv i en e-post som gikk ut til alle medlemmene i klubben mandag. 

– Det er med både glede, lettelse og en form for sorg at jeg nå forlater klubben jeg er blitt så glad i. Junkeren er på mange måter blitt mitt hjertebarn. Jeg ser fram til nye utfordringer i en spennende organisasjon, og jeg skal ikke legge skjul på at det skal bli godt for min familie å få en litt mer normal hverdag.

– Det er nok svært få som forstår hvor mye arbeid som legges ned for å drifte en klubb som Junkeren. Man må nesten ha gjort det for å forstå. Å jobbe i klubb er en livsstil. Det er nok ikke uten grunn at gjennomsnittlig levetid i en slik stilling er 1,5 år på landsbasis. Samtidig er det vemodig å forlate alle de flotte menneskene som jobber for den positive utviklingen til IK Junkeren, skriver han videre. 

Anders Larsen bekrefter at Eriksen gir seg ved årets slutt. 

– Vi jobber med å finne en vei videre. Vi kan ikke si noe enda siden det ikke er klart. Vi vet at Runar har sagt opp sin stilling, så jobber vi med å finne løsninger på kabalen, sier han til Bodø Nu. 

Larsen forteller at Eriksen fortsatt har en stund igjen som daglig leder. 

– Runar står i stillingen ut januar hos oss, så vi har god tid på oss på å finne en god løsning videre, avslutter han. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.