– Det er første gang i festivalens historie dette blir mulig, forteller festivalsjef Gøran Aamodt. Foto: Parkenfestivalen

Gladnyhet fra Parken: –⁠ Nå kan de endelig få kjenne på den samme deilige festivalfølelsen

Festivalsjef Gøran Aamodt kommer med en spesiell gladnyhet til alle mellom 16 år og 18 år angående torsdag i festivalen på folkemunne kalt Parken. Chris Holsten og selveste Tiësto vil nå opptre for den yngre garde.


Aamodt melder at torsdag i Parken med Chris Holsten og selveste Tiësto, åpner festivalen opp for at ungdom mellom 16 og 18 år kan komme uten å være i følge med en voksen.

Det er første gang i festivalens historie dette blir mulig. Ungdom fra 13 år til 16 år kan også komme, men må da ha følge med en voksen verge over 25 år.

– Dette er en utrolig god nyhet å få komme med til en generasjon som har blitt frarøvet mye de siste to årene. Nå kan de endelig få kjenne på den samme deilige festivalfølelsen som de voksne har fått til nå denne sommeren, sier Aamodt.

Saken fortsetter under bildet. 

Chris Holsten og selveste Tiësto vil nå opptre for den yngre garde. Foto: Parkenfestivalen

– Dette er jo fremtidens publikum og utrolig viktig å kunne tilby dem skikkelig kvalitet med en produksjon og et pyroshow de garantert aldri har opplevd før, melder den entusiastiske festivalsjefen.

Videre forteller han at det blir en egen kategori for denne gruppen med redusert pris likt det studentene har.

– Torsdag i Parken er også for første gang en offisiell del av fadderprogrammet til Nord universitet. Dagen har en kapasitet på 5000, melder Aamodt. 

Over halvparten av billettene er til nå solgt.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

nyheter