Foto: Heiko Junge / NTB

Glimt-fansen hetset artistene under kampen: –⁠ Marcus, din jævla f****

Markus og Martinius tar hetsen rolig.


Bodø/Glimt kom best ut av kampen på banen mot Mosjøen i første NM-runde. Etter manges meninger var det derimot Glimt-fansen som tapte mest ansikt etter oppgjøret.

Det var VG som først omtalte saken.

Det var viden kjent at artistene Marcus og Martinius Gunnarsen skulle stille til kamp da Mosjøen skulle møte Glimt. Da de kom nær de gulkledde fansen måtte de høre på stygge ord.

«Du er styggere enn broren din»

«Hvorfor i helvete tror du at du er noe?»

«Marcus, din jævla f****»

På spørsmål fra VGs journalist om de fikk med seg hva som ble sagt, svarer artistene voksent.

– Jeg kan ikke gjenta det nå, men det var litt på kanten. Sånn er det nå på fotballkamper. Det er så barnslig at det blir artig, synes jeg da, smiler Marcus.

I pausen spilte Glimt-fansen av artistenes hit-låt «Elektrisk», noe som ikke bet på duoen. Selv om Marcus var nær på å score mot Bodø/Glimt så var det ingen av søskene som fikk satt inn noen mål, men begge greide likevel å kose seg under kampen.

– Jeg sto og trippet litt ekstra da jeg skulle inn. Jeg har aldri sett så mye folk på stadion her, så det var helt fantastisk. Det er ikke noe vi kommer til å få oppleve så mange ganger, så det var en spesiell kveld, sier Martinus til VG.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.