Foto:Per-Inge Johnsen

Glimt har kun solgt halvparten av billettene før morgendagens kamp: –⁠ Det har tatt seg kraftig opp

Fotballklubben Bodø/Glimt skal på onsdag møte Linfield til en viktig kamp som potensielt kan sende dem ut på nytt Europa-eventyr. Dagen før kamp har de så langt fylt halvparten av stadion. Arrangementansvarlig Ørjan Heldal er fornøyd med billettsalget.


 – Det har tatt seg kraftig opp, så det ser lovende ut. Vi ser det fra time til time at billettsalget øker, innleder Heldal.

Det siste døgnet har de solgt rundt tusen billetter forklarer han. 

Solgt halvparten av billettene så langt

Totalt har klubben solgt 3900 billetter, noe som skal tilsvare cirka halve stadion, som skal ha plass til rundt 8000 publikummere. 

Til kampen mot Jerv fylte bodøværingene 4900 plasser på stadion. 

Ettersom det er fellesferie og at det var kamp for to dager mot Jerv, tror han at det er naturlig at salget har latt vente på seg. 

– Det ligger litt naturlig. Kampene kommer tett i tett. På kampen mot Jerv var det et fantastisk godt oppmøte midt i fellesferien. Det er en gryende interesse for Glimt, så nå er det bare å glede seg over entusiasmen. 

Fornøyd med kampen mot Jerv

Historisk sett har fotballklubber i Norge opplevd nedgang i oppmøte under fellesferien. Likevel er han rask med å påpeke at for Bodø sin del, går de mot den trenden. 

– Under forrige kamp mot Jerv var det en kraftig økning i billettsalget i forhold til snittet. Det sier mye om interessen for Glimt og vi er takknemlig for det. Bodø-publikummet er annerledes og vi gleder oss for det. Nå håper vi bare at enda flere vil ta del i eventyret. 

Tropper opp på City Nord

Heldal at salget vil ta seg opp etter runden deres på City Nord på tirsdag. Videre skal de gi vekk noen billetter. 

– Det blir en utrolig fin greie. Der kommer spillerne og signerer, tar selfier og Glimtshoppen er på plass. 

Nå håper han at de får fylt så mange plasser som mulig til kampstart på onsdag klokken 18:00 mot gjestene fra Belfast. 

– Vi er positive og ønsker alle hjertelig velkommen til en vanvittig spennende match, avslutter Heldal. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.