Foto: Niklas Aune Johnsen / Bodø/Glimt

Glimt med stor gave til barn og unge

Bodø idrettsråd avholdt arbeidsmøte torsdag, der fikk de seg en gledelig overraskelse da Patrick Berg og Amahl Pellegrino plutselig dukket opp.


Torsdag kunne Patrick Berg og Amahl Pellegrino på vegne av Bodø/Glimt overrekke en pengegave til Solidaritetsfondet Nordland og Barnas Idrettsfond. 

De to spillerne kom inn på torsdagens møte bærende på to sjekker, med en samlet sum på 500.000 kroner. Solidaritetsfondet og Idrettsfondet fikk 250.000 kroner hver, som skal være med på å hjelpe barn med trang økonomi til å være en del av felleskapet.

Det skriver Bodø/Glimt på sine hjemmesider.

Sammen har de to fondene et felles mål, som går ut på at ingen barn skal falle ut av idretten på grunn av familiens økonomi.

Overrekkelsen var ekstra spesiell for Pellegrino, som selv har opplevd å ikke ha råd til å spille organisert fotball.

– Det var både vondt og flaut. De andre gutta kunne reise på turneringer og treninger og kamper. Jeg fikk ikke være med, sier Pellegrino til glimt.no.

Begge spillerne ble møtt med en rungende applaus da de entret rommet med hver sin sjekk. 

– Dette gjør jo også at barn kan være med uten noe stort ståhei. Det kan være flaut om alle vet at man har fått noe gratis fordi man ikke har råd. Med dette tiltaket kan det gå litt under radaren, samtidig som man tar av flere hundre kilo fra foreldrenes skuldre, sier Pellegrino.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.