Foto: Roar Wiik

Glimt med viktig oppdatering rundt billettsalget til Celtic-kampen

24. februar skal returoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Celtic spilles på Aspmyra. Bodø/Glimt har nå på sine hjemmesider kommet med en oppdatering for de som ønsker å kjøpe billetter til kampen.

Siden hele landet er inn i en tid med strenge restriksjoner og uvisshet, kommer Bodø/Glimt med en oppdatering rundt billettsalget til kampen mot Celtic. 

Den 14. januar vil myndighetene holde en pressekonferanse som gir oss en oppdatering på hvilke restriksjoner som er gjeldene for tiden fremover. Her vil man også få informasjon om hvor mange tilskuere som er tillatt under fotballkamper. 

I følge Glimt.no vil det ikke vil bli annonsert noen billetter til kampen før koronasituasjonen er avklart 14. januar. Det nevnes også at dersom myndighetene ikke tillater fulle tribuner, vil de med sesongkort være prioritert, men ikke garantert, kjøp av billetter til kampen. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.