Per-Inge Johnsen

Glimt ruster opp til Europa: – Vi har investert 20-25 millioner kroner for å tilfredstille kravene

Bodø/Glimt må igjen ruste opp Aspmyra når de går inn i sin første playoff til mesterligaen. Frode Thomassen røper at de har brukt 20-25 millioner på to år.

– Alt handler om å legge til rette for Uefa osv. Det er kostnader på veldig mange nivåer. Det er litt komplisert å ta over en telefonsamtale, sier den daglige lederen til NTB.

Glimt tok seg videre til playoffspill etter å ha knust Zalgiris 6-1 sammenlagt over to kamper. Nå venter kroatiske Dinamo Zagreb på Aspmyra førstkommende tirsdag.

– Vi holder på allerede å utvikle. Vi går fra seks kameraer til 16. Det skal være mållinjeteknologi og VAR. Vi må også forbedre for presse og media, sier Thomassen.

Thomassen forteller at han ikke vet hvor mye det vil koste å ruste opp før playoffkampen, men at de har brukt store summer de siste årene for å få godkjent hjemmebanen til europaspill.

– Det er selvfølgelig store summer for oss. Vi har investert 20-25 millioner kroner de siste to årene for å tilfredsstille kravene til Uefa, forteller han.

Sammenlagtseier over Dinamo Zagreb vil sikre Glimt et tresifret millionbeløp. Laget som taper playoffen, går inn i gruppespillet i europaligaen.

– Vårt fokus er det sportslige. Det handler om opplevelser og produkt. Det skal bli en trivelig kveld for de oppmøtte på Aspmyra, sier Thomassen.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.