Glimt tapte 6-0 mot Vålerenga. Foto: Per-Inge Johnsen

Katastrofe for Glimt

Skrevet av Sondre Skjelvik
05.07.2019 17:53 - OPPDATERT 06.07.2019 09:00

Bodø/Glimt tapte 6-0 mot Vålerenga. Her kan du lese hvordan Glimt gikk på stortapet i Oslo.

90. minutt: Kampen er over. Glimt taper 6-0 og har nok en del ting å ta tak i etter denne prestasjonen. 

93.minutt: MÅL! 6-0...! Dette tar ikke slutt. Glimt er helt ferdige. Chidera Ejuke får ballen på 8 meter etter flott spill av Vålerenga. Han banker den rett i mål. 

90. minutt: Det legges til tre minutter. 

87. minutt: Lufta virker å være ute av ballongen. Lite skjer på banen annet enn at begge lag triller litt ball. 

83. minutt: MÅL! Shala blir spilt opp av Fitim Azemi og setter ballen enkelt å mål bak Ricardo. Forsvaret henger ikke med på tempoet til Vålerenga. Det står 5-0 i Oslo. 

80. minutt: Hjørnespark til Bodø/Glimt, Layouni slår hardt på første og det blir en tøff duell i feltet. Zinckernagel blir liggende å vri seg i smerte. 

75. minutt: Patrick Berg får en retur på 20 meter, og skyter et godt skudd som går ut til hjørnespark. 

72. minutt: Vålerenga farlig fremover. Glimt rygger og rygger, og det kommer et skudd som går rett i Lode. 

69. minutt: Det meste av farligheter for Glimt er det Morten og Layouni som står for. De kombinerer på nytt og sistnevnte får lagt inn. Den går via en Vålerenga-spiller og det blir en nestensjanse som keeper må slå til hjørnespark. 

67. minutt: Nok engang er Layouni fint med fremover og spiller opp Zinckernagel på venstrekanten, men det blir blåst av for frispark til Vålerenga. 

65. minutt: Fine kombinasjoner av Layouni og Morten Konradsen. Til slutt ender ballen opp hos Philip Zinckernagel som ikke får til noe. 

62. minutt: Bjørkan i duell med Shala, som blir liggende lenge nede. Virker som han har vondt, og må en tur ut av banen. 

62. minutt: Stor sjanse for Vålerenga da Brede Moe er fullstendig på etterskudd. Heldigvis for Glimt får Ricardo en hånd på ballen og den går utenfor. 

60. minutt: Glimt kombinerer fint og ballen ender opp hos Layouni som får til et fint innlegg. Ingen er på den. 

58. minutt: Philip Zinckernagel skyter fra 20 meter. Godt forsøk, men det går utenfor. 

57. minutt: Frispark til Glimt godt inn på banehalvdelen til Vålerenga. Glimt står mye høyere enn i første omgang. 

54. minutt: Sam Adekugbe og Jens Petter Hauge går opp i en duell. Førstnevnte blir liggende med skade og medisinsk personell kommer inn. 

51. minutt: Glimt er bedre med fremover. Layouni kommer seg fint ned på venstre kant og legger et innlegg som ikke har adresse, men det er farligheter i de første minuttene.  

49. minutt: Kjempestor mulighet for Glimt!! Morten kommer i stor fart og spiller Håkon Evjen lekkert igjennom. Han avslutter dessverre rett på keeper som gjør en OK redning. Der burde det stått 4-1. 

47. minutt: Godt slått frispark av Vålerenga. Heading mot mål, men Ricardo varter opp med en god redning. 

46. minutt:  Vålerenga får holde ballen. Glimt er presset lavt i banen. 

45. minutt: Andre omgang er i gang. 

Philip Zinckernagel og Jens Petter Hauge kommer inn for Ulrik Saltnes og Geir André Herrem.

Bodø/Glimt går i garderoben med fire baklengs. Dette er det dårligste Glimt har levert i år. Et mirakel må skje om Glimt skal ha med seg noe hjem til Bodø. Vi er straks tilbake med andre omgang. 

45. minutt: Patrick Berg skyter rett på keeper. I utgangspunktet ikke farlig, men vi tar med oss det farligste Glimt har gjort denne omgangen. Det sier sitt. 

45. minutt: Frispark til Bodø/Glimt i farlig situasjon. Saltnes får en hånd i fjeset som gjør at det blir dømt. Høy temperatur i etterkant. Layouni er sint på de fleste. 

44. minutt: Håkon Evjen blir dyttet i ryggen og får et frispark. Nok engang rister han bare oppgitt på hodet. Det er fortsatt forståelig. 

44. minutt: Sam Adekugbe kommer nok engang fremover, men Håkon Evjen får tak i ballen, men sparker den ut til et hjørnespark for Vålerenga. Han rister fortvilet på hodet. Det er forståelig. 

42.minutt: Vålerenga får fortsatt lov til å kose seg på hjemmebane. Spiller ballen frem og tilbake uten at Glimt ser ut til å ha lyst på ballen. 

39.minutt: Bodø/Glimt ligger under med fire mål, men Vålerenga får spille ball relativt upresset. Hvor er TRØKKEN vi har sett tidligere i år? 

37. minutt: Glimt vinner nok et hjørnespark. Det har vært mange av de, men ikke en ordentlig mulighet for Glimt enda. Det står fortsatt 4-0 (!!!) til hjemmelaget. Hjørnesparket blir klarert. 

35. minutt: Vålerenga farlig fremover igjen! Venstresiden er hissig med farten til Sam Adekugbe, som Reitan sliter med å følge. Hardt innlegg som heldigvis blir klarert til slutt. 

33. minutt: Kjetil Knudsen diskuterer med resten av trenerne. Hva i all verden skal de finne på nå? Dette var nok ikke det de hadde i tankene da de reiste nedover til Oslo som serietoer. 

28. minutt: MÅL! Dette er katastrofe! Bodø/Glimt ligger under 4-0 mot Vålerenga, før det er spilt 30 minutter. Matthias Vilhjalmsson setter ballen hardt i nedre hjørne. 

27. minutt: STRAFFE! Matthias Vilhjalmsson blir spilt igjennom, Bjørkan er på etterskudd og Ricardo kommer ut. Han klipper ned Islendingen. Unødvendig, den bør keeperen nå. 

24. minutt: MÅL! Hva er det som skjer? Hvor er Bodø/Glimt blitt av? Det står 3-0 til Vålerenga. Hjørnespark til Vålerenga, den ender opp på hodet til Berg som stusser den videre til Bård Finne som banker ballen i krysset fra 10 meter. Dette ser veldig mørkt ut. 

21. minutt: Skudd for Glimt. Håkon Evjen drar seg innover i banen fra sin høyrekant. Avslutter hardt nede i høyre hjørne, men keeper har full kontroll. 

20. minutt: Tøffe dueller i boksen til Vålerenga! Hjørnesparket er godt slått, men det blir ingenting ut av det.

19. minutt: Nok engang kommer Bjørkan fint fremover. Setter opp Ulrik Saltnes som kommer med en grei avslutning, men den blir klarert til hjørnespark. 

17. minutt: MÅL: Aron Dønnum scorer for Vålerenga. Men skulle det vært blåst? Brede Moe taper en hodeduell og ligger nede med hodeskade. Det blåses ikke og ballen går rett i beina på Dønnum som enkelt setter inn 2-0. Nå blir det vanskelig. 

14. minutt: Frisparket går rett i muren til Vålerenga. Vålerenga triller ballen litt frem og tilbake før de kommer fremover med Sam Adekugbe. Heldigvis er Reitan sterk og kommer inn foran. 

13. minutt: Glimt vinner et frispark på 30 meter. Patrick Berg gjør seg klar. 

12.minutt: Ulrik Saltnes får spilt igjennom Herrem som er usikker i mottaket. Han får sjansen til å gjøre noe ganske langt inn i 16.meteren til Vålerenga, men det ender opp i ingenting. 

9. minutt: Amor Layouni kommer fremover på Glimts venstre side, sentrer til Fredrik Bjørkan. Bjørkan drar seg forbi en mann og kommer inn i 16.-meteren til Vålerenga, men han velger en merkelig chip på bakerste. Der er det ingen og ballen går ut til et utspark. 

7. minutt: MÅL: Nei og nei! Et hardt innlegg fra Sam Adekugbe som Ricardo bør ha kontroll på. Han hiver seg frem og gir en unødvendig retur som havner rett i beina på Aron Dønnum som setter rett i ballen. DEN returen skal du ikke gi! Det står 1-0 til Vålerenga. 

5. minutt: Fredrik Bjørkan med flotte takter fremover. Drar av seg flere Vålerenga-spillere før han sentrer ballen videre til Morten Konradsen som skyter fra litt over 20 meter. Dårlig avslutning og ballen går langt utenfor. 

4. minutt: Reitan er usikker i mottaket av ballen etter at Vålerenga legger inn. Han sparker den uforstyrret ut til hjørnespark. Hjørnesparket slås helt over Glimts boks og det blir et innkast til Glimt. 

3. minutt: Frisparket går rett i Glimt-muren og bortelaget får ballen vekk. 

2. minutt: Ulrik Saltnes gir Vålerenga et frispark på 25.meter. 

2.minutt: Vålerenga presser Glimt lave i de første minuttene. Aggressivt hjemmelag. 

1. minutt: Mange Glimt-supportere på plass i Oslo for å følge Glimt. 

1. minutt: Kampen er i gang! 

FØR KAMPEN 

Med masse selvtillit i bagasjen fra kampen mot Odd er det klart for Vålerenga i Oslo. 

Disse starter for Glimt: 

Ricardo Friedrich

Erlend Dahl Reitan - Brede Moe - Marius Lode - Fredrik André Bjørkan

Morten Konradsen -  Patrick Berg - Ulrik Saltnes

Håkon Evjen - Geir André Herrem - Amor Layouni

Benken: Nikita Haikin, Philip Zinckernagel, Isidoro, Jens Petter Hauge, Endre Kupen, Vegard Bergan

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.