Nuno Zugelj er allerede på plass i Bodø. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/Glimt

Glimts nysignering går ikke av veien for å teste skuddfoten

Sloveneren har signert en avtale som strekker seg over 3,5 år, og kommer fra den Maribor i hjemlandet. Dette er hans første utenlandsopphold, og nå ser han fram til å bli bedre kjent med seriemesterne fra nord. 

– Klubben og spillerne er gode, og jeg er sikker på at dette er rett klubb for meg. Jeg ble veldig spent og glad da jeg hørte at Glimt var interessert. Her kan jeg utvikle meg. Det er er jeg vil. Utvikle meg og bli den beste versjonen av meg selv, sier Zugelj til Glimts egen nettside. 

Skadet etter siste kamp

Han skal allerede ha fått flyttelasset nordover, og skal starte med rolige treningsøkter i Bodø. Han klarte nemlig å skade seg i sin siste kamp for Maribor.

– Jeg gikk med hodet først inn i reklameskiltene sist kamp og måtte sy noen sting i pannen. Ikke noe farlig, men det er greit å ta det litt rolig i starten, forteller sloveneren. 

Gått gradene

Uansett er han klar for å gi alt for sin nye klubb, og gleder seg til.å komme skikkelig i gang. Han beskriver seg selv som en rask spiller som liker å ha ballen i beina. 

– Jeg liker å drible, er en god pasningsspiller og skyter gjerne. Jeg kan bekle både venstre og høyre ving. I tillegg er jeg en lagspiller, og vil gjøre det som er best for laget og klubben. Det viktigste er at vi sammen kan skape gode prestasjoner. 

Han har vært i Maribor siden han var 15 år gammel, og har gått gradene gjennom akademiet i klubben. I 20/21-sesongen var Zugelj på utlån til førstedivisjonsklubben Bravo, før han returnerte til Maribor i fjorårssesongen, hvor han fikk sine første kamper for A-laget. Han har også fått med seg kamper for Slovenias U21-landslag. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.