Patrick Berg var sikker fra 11 meter mot Brann. Foto: Per-Inge Johnsen

Glimt imponerte igjen – tok sterk seier over Brann

Skrevet av Sindre Kolberg
15.03.2019 14:53 - OPPDATERT 15.03.2019 18:03

Scoringer fra Patrick Berg og Geir André Herrem fikset biffen for gultrøyene.

Kampen er slutt! Glimt tar en overbevisende 2-0-seier mot Brann. Ingen stor kamp av bergenserne, men det er mye på grunn av gultrøyenes oppofrende og intense spill. Skapte ikke all verdens med sjanser i dag, Glimt, men en corner-heading av Herrem og et straffespark fra Patrick Berg er mer enn nok når Brann ikke scorer.

2. omgang:

85. minutt: Isidoro fyrer fra langt hold! Keeper må fiste ballen over tverrliggeren.

Må hjelpes av banen her, nigerianeren.

81. minutt: Boniface som ligger nede nå. Medisinsk personell på må banen og hjelpe spissen...

75. minutt: Brede Moe blir liggende nede med skade etter en duell. Kommer seg etter hvert på beina igjen, stopperen.

67. minutt: MÅL! Patrick Berg dobler ledelsen! Moberg får straffe etter en duell med Vito Wormgoor i feltet, og unggutten er sikker fra elleve meter. 2-0!

60. minutt: Målscorer Herrem gir seg. Boniface inn for Glimt.

55. minutt: Nære 1-1! To livsfarlige cornere fra Brann som med nød og neppe renskes unna.

[annonse]
48. minutt: Glimt scorer, men målet annulleres etter offside på Moberg i forkant. Ser rett ut.

46. minutt: Der er vi i gang igjen på Marbella.

1. omgang:

Pause! Herrems scoring skiller lagene. Glimt startet godt, før Brann tok mer og mer over i banespillet. Nordlendingene er dog giftige på kontringer, og det er slett ikke umulig at det kommer flere scoringer etter pause. Heng med!

36. minutt: Og i det jeg skriver det er det svært nære 0-2! Bjørkan finner Moberg inne i banen som dundrer ballen rett utenfor stolpen. Nært!

35. minutt: Ingen sjansebonanza utpå her. Brann har mye av spillet, men sliter med å skape stort. Brann halvfarlige på kontringer.

13. minutt: Ny, stor sjanse til Brann. Etter litt klabb og babb i feltet får rødtrøyene avsluttet fra spiss vinkel, men Ricardo redder til corner med foten.

3. minutt: Nesten 1-1 med en gang! Bamba er igjennom, men skyter utenfor alene med Ricardo.

2. minutt: MÅL! Herrem scorer for Glimt med en gang! Et strålende slått hjørnespark fra Patrick Berg stanges inn av bergenseren Herrem - mot Brann!

1. minutt: Der er vi i gang!

Før kampen:

Bodø/Glimt startet oppholdet på Marbella med 1-0-seier over Start mandag. Nå venter en ny test i Spania, denne gang mot fjorårets bronsevinnere i Eliteserien, Brann. Et lag som nylig slo selveste Rosenborg 1-0, og som later til å være i god form snaue to uker før serien starter.

Glimt har fremdeles Endre Kupen ute med skade. I tillegg har prøvespiller  Chinonso Eziekwe, som var med gultrøyene mot Start, reist videre. Kjetil Knutsen kan imidlertid glede seg over at både Amor Layouni og Fredrik André Bjørkan, som manglet i forrige kamp, er med igjen. Det er også Phillip Zinckernagel, som endelig later til å være friskmeldt etter sin ankelskade.

Glimt stiller med følgende lag

Ricardo Friedrich; Erlend Dahl Reitan, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan; Vegard Leikvoll Moberg, Patrick Berg, Ulrik Saltnes; Philip Zinckernagel, Geir André Herrem, Amor Layouni

På benken sitter:

Nikita Khaikin, José Isidoro, Casper Øyvann, Morten Ågnes Konradsen, Håkon Evjen, Oliver Sigurjonsson, Jens Petter Hauge og Boniface Victor Okoh.

Bodø Nu følger kampen mens den pågår.