Patrick Berg var sikker fra 11 meter mot Brann. Foto: Per-Inge Johnsen

Glimt imponerte igjen – tok sterk seier over Brann

Skrevet av Sindre Kolberg
15.03.2019 14:53 - OPPDATERT 15.03.2019 18:03

Scoringer fra Patrick Berg og Geir André Herrem fikset biffen for gultrøyene.

Kampen er slutt! Glimt tar en overbevisende 2-0-seier mot Brann. Ingen stor kamp av bergenserne, men det er mye på grunn av gultrøyenes oppofrende og intense spill. Skapte ikke all verdens med sjanser i dag, Glimt, men en corner-heading av Herrem og et straffespark fra Patrick Berg er mer enn nok når Brann ikke scorer.

2. omgang:

85. minutt: Isidoro fyrer fra langt hold! Keeper må fiste ballen over tverrliggeren.

Må hjelpes av banen her, nigerianeren.

81. minutt: Boniface som ligger nede nå. Medisinsk personell på må banen og hjelpe spissen...

75. minutt: Brede Moe blir liggende nede med skade etter en duell. Kommer seg etter hvert på beina igjen, stopperen.

67. minutt: MÅL! Patrick Berg dobler ledelsen! Moberg får straffe etter en duell med Vito Wormgoor i feltet, og unggutten er sikker fra elleve meter. 2-0!

60. minutt: Målscorer Herrem gir seg. Boniface inn for Glimt.

55. minutt: Nære 1-1! To livsfarlige cornere fra Brann som med nød og neppe renskes unna.

48. minutt: Glimt scorer, men målet annulleres etter offside på Moberg i forkant. Ser rett ut.

46. minutt: Der er vi i gang igjen på Marbella.

1. omgang:

Pause! Herrems scoring skiller lagene. Glimt startet godt, før Brann tok mer og mer over i banespillet. Nordlendingene er dog giftige på kontringer, og det er slett ikke umulig at det kommer flere scoringer etter pause. Heng med!

36. minutt: Og i det jeg skriver det er det svært nære 0-2! Bjørkan finner Moberg inne i banen som dundrer ballen rett utenfor stolpen. Nært!

35. minutt: Ingen sjansebonanza utpå her. Brann har mye av spillet, men sliter med å skape stort. Brann halvfarlige på kontringer.

13. minutt: Ny, stor sjanse til Brann. Etter litt klabb og babb i feltet får rødtrøyene avsluttet fra spiss vinkel, men Ricardo redder til corner med foten.

3. minutt: Nesten 1-1 med en gang! Bamba er igjennom, men skyter utenfor alene med Ricardo.

2. minutt: MÅL! Herrem scorer for Glimt med en gang! Et strålende slått hjørnespark fra Patrick Berg stanges inn av bergenseren Herrem - mot Brann!

1. minutt: Der er vi i gang!

Før kampen:

Bodø/Glimt startet oppholdet på Marbella med 1-0-seier over Start mandag. Nå venter en ny test i Spania, denne gang mot fjorårets bronsevinnere i Eliteserien, Brann. Et lag som nylig slo selveste Rosenborg 1-0, og som later til å være i god form snaue to uker før serien starter.

Glimt har fremdeles Endre Kupen ute med skade. I tillegg har prøvespiller  Chinonso Eziekwe, som var med gultrøyene mot Start, reist videre. Kjetil Knutsen kan imidlertid glede seg over at både Amor Layouni og Fredrik André Bjørkan, som manglet i forrige kamp, er med igjen. Det er også Phillip Zinckernagel, som endelig later til å være friskmeldt etter sin ankelskade.

Glimt stiller med følgende lag

Ricardo Friedrich; Erlend Dahl Reitan, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan; Vegard Leikvoll Moberg, Patrick Berg, Ulrik Saltnes; Philip Zinckernagel, Geir André Herrem, Amor Layouni

På benken sitter:

Nikita Khaikin, José Isidoro, Casper Øyvann, Morten Ågnes Konradsen, Håkon Evjen, Oliver Sigurjonsson, Jens Petter Hauge og Boniface Victor Okoh.

Bodø Nu følger kampen mens den pågår.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.