Dutty Dior og ISAH bak megahiten «Hallo» kommer til Bodø sammen med det ferske stjerneskuddet Bianca. Foto: Heiko Junge / NTB

«Hallo»- artistene kommer til Bodø for dobbeltkonsert sammen med 18 år gammelt stjerneskudd

Labelet og det kreative kollektive SDKT Entertainment presenterer en klubbturne i november 2022. I desember kommer ISAH, Dutty dior og Bianca innom Bodø for dobbeltkonsert i Svømmehallen Scene.


Det melder Svømmehallen Scene i en pressemelding. 

Turneen starter i Ålesund og ender i Tromsø. 2.desember stopper de innom Svømmehallen Scene i Bodø for dobbeltkonsert - én for de over 18 år, og én for de som er under.

For tre år slo ISAH og Dutty Dior gjennom med megahiten «Hallo», som nå har rundet over 26 millioner stream og har nettopp solgt fire ganger platinum. 

I tillegg har duoen sluppet hitter på på hver sin kant. 

Samme år som de slo gjennom, slapp ISAH ut sin debut-EP «sukkerspinn & hodepine», og ifølge pressemeldingen ligger han ikke på latsiden, og dropper debutalbumet sitt etter sommeren 2022. 

Dutty Dior på sin side slapp debut-EPen «BHD» samme år som ISAH, og har siden sluppet banebrytende prosjekter som «Kaotisk eleganse», «London» og flere samarbeidsprosjekter.

– Nå er albumet «Det er mindre ensomt alene» ute og artisten ser fram til å vise en helt nye side av seg selv, skriver de i pressemeldingen. 

Bianca (18) er SDKT Entertainments nyeste stjerneskudd. Hun lager bangers på norsk og er ifølge managementet «en å holde øynene oppe for». Nå lager hun låter med SDKTs husprodusenter Pluto og Mads Brodin.

Hun har også hatt samarbeid med blant annet Dutty Dior hvor han var gjest på sangen «Marilyn», som hun slapp i forbindelse med EPen «Bianca».

– Hun fikk glimrende omtale under fjorårets by:Larm opptredener, og ser fram til å slippe flere bangere i 2022, skriver de. 

Turneen starter 5.november og varer frem til 5.desember. 

Her er alle plassene de skal innom: 

  • Ålesund
  • Volda
  • Sogndal
  • Grimstad
  • Ås
  • Molde
  • Bodø
  • Tromsø
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.