Tidligere Glimt-spiller, Erik Botheim, er tilbake i Bodø, og har blitt observert i å kjøpe seng. Foto: Terje Pedersen / NTB

Se det hysteriske svaret til Kjetil Knutsen om Botheims sengekjøp


Erik Botheim var tirsdag tilbake på trening sammen med resten av Bodø/Glimt-troppen, etter at han fikk kontrakten med den russiske fotballklubben Krasnodar suspendert. 

Ikke overraskende ble dette også ett tema under onsdagens pressekonferanse før det kommende oppgjøret mot AZ Alkmaar. Avslutningsvis stilte NRK spørsmål til kaptein Ulrik Saltnes, om hvordan det var å få tilbake sin tidligere lagkamerat på trening igjen.

– Det var artig. Jeg har omtalt han før som verdens beste lagkamerat og han er tydeligvis verdens beste lagkamerat selv når han ikke er på lag med deg. Han trappet opp i det gamle settet sitt, med et nummer som ikke tilhører han lenger og satt seg på en plass som ikke tilhører han. Det er herlig å ha han tilbake, han har vært en ordentlig energiinnsprøytning for hele gjengen. Vi kjente på at vi har savnet han litt.  Forhåpentligvis blir det kanskje et lenger opphold, svarte kapteinen. 

Tv 2 bygger videre på spørsmålet og forteller om et rykte om at Botheim var ute å kikket på seng på tirsdag. 

– Er det et godt tegn? Hvor mye håper du at han kan bli hjemme i Bodø/Glimt nå? spør TV 2

– At han skal sove i en seng tar jeg som et kjempegodt tegn, det hadde vært verre hvis han krasjet på en sofa tenker jeg. Det er bra for hans del at han har funnet seg en seng, også er det som jeg nettopp sa; at jeg håper han blir med oss så lenge som mulig. Hvis han ønsker å være med oss til sommeren, ønsker jeg han velkommen. Ønsker han å være lenger, ønsker jeg han velkommen til det og. Det er vinn-vinn for oss, sier Saltnes. 

– Jeg tror han har så mye penger at han må få brukt litt. Jeg tipper han ligger hos Hugo (Vetlesen, jour.anm.), og da vil han ikke sove på en sofa - da har han råd til å kjøpe en seng, legger Kjetil Knutsen lattermild til. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt