Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Får hyllest fra samboeren:

–⁠ Han kler papparollen skikkelig bra og er veldig flink med henne

Patrick Berg erkjenner at det er tøft å være borte fra sin tre måneder baby, men får samtidig skryt fra samboer Rikke Nielsen.


– Han kler papparollen skikkelig bra og er veldig flink med henne. Man hører folk si at man blir forelsket på nytt når man ser kjæresten sin sammen med barnet, for det er virkelig noe eget å se ham sammen med Filippa, sier samboer Rikke Nielsen til VG.

Patrick Berg er for tiden på landslagssamling med Norge, som møter Spania og Georgia i EM-kvalifiseringskampene.

Patrick Berg og samboeren Nielsen fikk baby for tre måneder siden. Kort tid etter dro han og Glimt på fire ukers treningsleir. Nå er han borte med landslaget.

– Man kjenner det. Det er det ingen tvil om. Men det er trygt å vite at det har gått såpass fint når man er borte, sier Berg til VG og fortsetter:

– Det har gått overraskende bra, mye takket være en fantastisk samboer som drar mye av lasset. Jeg stortrives både som far og å være tilbake i Glimt, så jeg er på et godt sted.

Nielsen omtaler Patrick som omtenksom og snill, og forteller til avisen at han er tålmodig og rolig.

– Han kler papparollen skikkelig bra og er veldig flink med henne. Man hører folk si at man blir forelsket på nytt når man ser kjæresten sin sammen med barnet, for det er virkelig noe eget å se ham sammen med Filippa, sier Nielsen til VG.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.