Jonathan Romano (41) forteller at sushi handler om å være nøyaktig, med fokus på råvaren. Han gleder seg til å servere fiskeretter i Bodø. Foto: Christine Karijord

Han vant VM i sushi, har fått Michelin-stjerne og skal åpne restaurant i Bodø

Av Markus André Jensen
13.09.2017 07:46 - OPPDATERT 16.11.2017 12:19

– Det blir veldig eksotisk, sier Jonathan Romano - som satser på asiatisk mat med nordnorske råvarer.

Det skjer mye i sushi-kokk og restaurantgründer Jonathan Romanos liv om dagen. Mannen som blant annet er på eiersiden av de velrenommerte Sabi Sushi-restaurantene er nettopp kommet hjem fra Tokyo, der Vladimir Pak - kokke

Få full tilgang til Bodøs mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Kun 99 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid


Logg inn