Foto: Per-Inge Johnsen

Har du fly og hotell i London, men mangler billett? Da har Glimt en gladnyhet


Flere har fly og hotell til London neste uke, men står uten kampbillett. Nå er det en ørliten sjanse for å skaffe seg billett, skriver Bodø/Glimt på sine hjemmesider.

Til hver bortekamp i Europa får Bodø/Glimt et knippe antall billetter i det såkalte «Kategori 1»-området på stadion. Dette er billetter som er plassert på en av langsidene.

Til kampen mot Arsenal er det noen av disse billettene som ikke blir brukt og vi har derfor flyttet over noen av «våre egne» til disse setene.

– Dermed frigjøres det et lite antall billetter på bortefeltet. Det er ikke snakk om mange nok til å kunne tilfredsstille alle som nå står uten billetter. Det er snakk om rundt 80 billetter, melder klubben.

Bodø/Glimt kjører derfor i gang en loddtrekning blant de som har fly og hotell, men ikke kampbillett.

Loddtrekningen skjer slik at du kan kjøpe én billett per telefonnummer.

Slik foregår trekningen:

  • Fyll inn skjemaet på Glimts hjemmesider innen fredag 30. september klokken 14:00. Dette er absolutt siste frist, melder klubben.
  • Det er ett lodd per telefonnummer som registreres
  • Ett vinnerlodd gir muligheten til å kjøpe én billett
  • Trekningen skjer fredag 30. september klokken 16:00
  • Vi trekker ut 80 stykker som får tilsendt en lenke til billettkjøp fortløpende etter trekningen er gjennomført.  
  • Billetter som ikke kjøpes innen 1. oktober klokken 16:00 blir lagt inn i potten igjen og de gjør en ny trekning etter det dersom ikke alle er kjøpt opp

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.