Foto: Audun Sætermo

Har ikke gitt opp utenlandsdrømmen: – Trygg på at noen vil ta sjansen på meg igjen

Etter sin hjemkomst fra Frankrike, høster Patrick Berg mye skryt om dagen. Nå kan midtbanestjerna fortelle at døra til utlandet fortsatt står på gløtt.


 
 I sommer gjorde Patrick Berg comeback i den gule trøya, da han vendte snuten nordover etter et opphold i den franske klubben Lens. I et intervju med TV2, åpner midtbanespilleren opp om tiden i Frankrike, og hva han føler han burde gjort annerledes.

– Jeg er bare meg selv: En naturlig stille, rolig og forsiktig type. Men akkurat der og da, sånn fotballmessig, burde jeg brydd meg litt mindre og gitt mer faen, sier Patrick Berg til TV 2.

Han presiserer at det ble en helt annen hverdag fra de trygge rammene han var godt vant til i Glimt. 

– Det var en ny situasjon for meg. I Bodø var jeg kaptein og spilte hver kamp, men så kom jeg til Lens og ingen hadde hørt om deg og hadde en naturlig respekt for deg. Da må du kreve mer og ta litt større plass, og det kan være litt utfordrende om du ikke kommer riktig ut fra hoppkanten, sier han.

Berg poengterte ved sin hjemkomst at han hadde med gode erfaringer fra tiden i Frankrike, og at Bodø/Glimt som en helhet var utslagsgivende for returen.

Selv om ikke utenlandsoppholdet ble av den lange sorten for midtbanespilleren, åpner han opp om at lysten på å prøve på ny er tilstede.

– Mange sa vel at «kanskje ødelegger du sjansen din om du går tilbake til Glimt». Det kan være, men jeg føler meg egentlig trygg på at noen vil ta sjansen på meg igjen om jeg presterer godt nok. For jeg har såklart lyst ut igjen og oppnå nye ting ute i Europa, sier han til kanalen.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.