Politiet har i dag søkt med fjernstyrt undervannskamera i Øvervatnet, som skal være rundt 400 meter dypt på flere steder, uten resultat. Foto: Wikipedia

Politiet avslutter søk etter savnet sulismann

– Vi har ikke funnet spor etter den savnede ved Øvervatnet i Sulis, sier assisterende stabssjef Bent-Are Eilertsen ved Nordland politidistrikt til Bodø Nu.

Politiet avslutter nå søket etter den savnede, men sier at de vil gjenoppta det dersom det skulle dukke opp ny informasjon.

For dårlig sikt for fly

Politiet har i dag brukt en fjernstyrt undervannsfarkost med kamera på, en såkalt ROV, i søket.

– Vi har søkt på 2-3 steder som vi har fått beskjed om at vi burde se nærmere på.

Før helga fortalte politiet at de var i kontakt med Bodø flyklubb for å gjennomføre søk fra luften. Det har ikke latt seg gjøre.

– Det har vært for dårlig sikt i området til at de har kunnet bidra med noe.

Ikke nye søk i morgen

Politiet er nå i ferd med å slippe opp for ledetråder.

– Vi har ikke planlagt nye søk i morgen. Nå har vi søkt i overflaten og i de råkene vi har funnet. Så da har vi ikke så mange ledetråder som kan hjelpe oss videre. Men skulle det dukke opp nye tips, vil vi selvsagt sette i gang søk igjen, avslutter Eilertsen.

Har forsøkt det meste

Før helga fortalte politiet til Bodø Nu at de også har sjekket bank- og mobilutskrifter i jakten på spor etter mannen, som forsvant sporløst forrige mandag.

– Vi har sjekket bank- og mobilutskrifter. Det er rutine i slike saker, for å se om det har vært bevegelser på bankkonto, og vi sjekker basestasjonene i området rundt for å se om vi kan finne noe. Det har ikke vært noen aktivitet på bankkonto eller mobil. Og bilen han kjørte er ikke brukt, sa Bent-Are Eilertsen i forrige uke.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.