Foto: Rune Nilsen

Her ble det spilt over 4.000 runder golf i 2018

Skrevet av pressemelding
13.03.2019 09:26

Salten Golfklubb oppsummerte fjoråret og gjenvalgte styrelederen.

Salten Golfklubb har nettopp avholdt årsmøte. Der fikk blant annet styreleder fornyet tillit, samtidig som fjoråret ble oppsummet.

– Vi er godt fornøyd med sesongen 2018. Vår Henrik Sand Dagfinrud ble Nordnorsk mester og flere av våre hevdet seg også nasjonale turneringer, sier styreleder i Salten Golfklubb, Jens Kristian Hansen.

Andelen kvinnelige medlemmer i klubben er høyere enn landsgjennomsnittet. Av klubbens drøyt 650 medlemmer er det 27 prosent kvinner. Men klubbens ambisjon er å få flere medlemmer, ikke minst kvinner:

– Vi har god plass for mange flere medlemmer og kan skryte av at damegruppa tar godt vare på nye medlemmer. Dette er en klubb for alle, understreker daglig leder i klubben, Sigve Bollestad og viser til bred aktivitet for alle medlemsgruppene, både de helt unge og de godt voksne.

STOR AKTIVITET

Klubben driver Bodø Golfpark på historiske Myklebostad og har registrert langt over 4.000 golfrunder i 2018.

– Vi har gjester fra hele landet, også utlandet. Tilbakemeldingene vi får er svært rosende. Både for kvaliteten på selve banen og ikke minst på grunn av naturen fra fjell til hav, sier Bollestad.

– Ekstra morsomt var det å ta i mot flere utenlandske grupper. Blant annet fra cruiseskipet The World. Alle har gitt oss gode tilbakemeldinger, forteller Bollestad.

Nå ser de to lederne fram til ny sesong og et bredt kurstilbud både for nye som vil prøve golf og for golfere som er i gang.

GODT TILBUD

– De som har lyst til å prøve golf kan melde seg på kurs. Klubben holder utstyr under kurset og vi har et godt tilbud til alle som vil prøve seg. Både for voksne og barn, understreker han.

Jens Kristian Hansen er styremedlem i Norsk Golfforbund og understreker at tilbudet i Bodø Golfpark hevder seg godt, sammenlignet med andre klubber.

– Det kan vi ikke minst takke klubbens sponsorer for. Mange av dem har vært med oss i mange år,  og sammen med medlemmene, sørget for at vi har en bane og et tilbud i Bodø som hevder seg nasjonalt, avslutter daglig leder Sigve Bollestad i Salten Golfklubb. 

GJENVALG

Jens Kristian Hansen ble gjenvalgt som styreleder i både Salten Golfklubb og i baneselskapet klubben eier, Bodø Golfpark AS.

Sammen med seg i klubbstyret får han Svenn Toftesund, Rune Andreassen, Kevin Christensen, Anniken Fagermo og Raymond Rørvik. Med unntak av Christensen og Rørvik er det gjenvalg på øvrige.

 

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.