Øverst fra venstre: Knut Eide, Martine Skaret og Torgeir Grubstad. Nederst fra venstre: Arild Berg, Elin Beate Johannessen og Roger Johansen. Foto: Rune Nilsen

Her er Bodø Nus
nye spaltister

Skrevet av Geir Are Jensen
19.06.2017 11:16 - OPPDATERT 22.01.2018 16:43

Bodø Nu presenterer stolt våre nye skribenter. Noen kjenner du fra før – noen er helt ferske. Alle klare til å gi deg gode leseropplevelser.

– Vi skal stå på døgnet rundt for at Bodø Nu på nett skal by på interessante opplevelser og nye perspektiver. Våre skribenter vil bidra godt sterkt til det, sier ansvarlig redaktør i Bodø Nu, Markus André Jensen.
– Det er et variert utvalg av gode penner. Her blir det alvor og humor, store perspektiver og personlige betraktninger. Vi er veldig stolt over å kunne presentere dette panelet. Ikke minst over å kunne ønske Torgeir Grubstad og Knut Eide tilbake i våre spalter.

Her er Bodø Nu sine skribenter:

TORGEIR GRUBSTAD gjør comeback i Bodø Nu!
Grubstad gjorde stor suksess med sin skarpe og vittige penn i de første årene av Bodø Nu sin historie. Nå er han tilbake, og vil glede leserne med sine høyst personlige skildringer av hverdagslivets opp- og nedturer – samt lengre reportasjer.

MARTINE SKARET er ei 20 år gammel bodøjente. Hun studerer for tiden journalistikk og kreativ skriving ved Middlesex University i London. Hun er opptatt av blant annet kultur, feminisme, arkitektur og det å være ung i 2017, og skriver personlige betraktninger rundt dette.

ARILD BERG er mest kjent for sin fotballkarriere. Mange mente han hadde kimen i seg til å bli den aller beste i Berg-flokken. Men fotballkarrieren forsvant i ME-sykdom, noe Berg tidligere har fortalt om her i Bodø Nu. Siden den gang har han jobbet med eiendomsutvikling.
I Bodø Nu vil Berg skrive kommentarer om så mangt, men særlig rundt politikk og samfunnsliv.

KNUT EIDE er selveste Mister Bodø. En ting er hans rollekarakter ved samme navn fra tidligere tider. Langt viktigere hans epokegjørende innsats for å presentere Bodøs historie på en ny, øyeåpnende og humoristisk måte i utallige foredrag. Eide har skrevet i Bodø Nu tidligere under vignetten «Svenskebyen», en spalte som ble svært populær.
Nå er han tilbake. Denne gangen fester han blikket på kjente og mindre kjente skikkelser i vår bys historie.

ODD EIDNER er også en populær mann i våre spalter. Han fortsetter i samme leia med artikler som spenner fra alvor til skjemt, fra liv til død, om tvil, tro og kjærlighet. Eidner har gitt ut en lang rekke bøker, som alle er blitt godt mottatt og har oppnådd imponerende salgstall.

ROGER JOHANSEN er programansvarlig for Stormen bibliotek og en anerkjent jazztrommis. Han har et annerledes og undrende blikk på verden, som han får utløp for gjennom sin lune og gode penn. Tema? Tja, for eksempel: Hva er likhetene mellom å være bedriftsleder og å være trommeslager i et band? Som den jazzfyren han er, har Roger fått frie tøyler i Bodø Nu.

ELIN JOHANNESSEN kjenner folk kanskje Elin best som bloggeren EventyrElin. 33-åringen fra Beiarn er firebarnsmor, noe hun ikke legger skjul på i bloggen. Der deler hun personlige opplevelser og betraktninger rundt blant annet det å være småbarnsmor i dag. Johannessen er ikke redd for å ta opp tabu-er i dagens samfunn, noe Bodø Nus lesere nå får nyte godt av.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.