Foto: Kent Even Grundstad/NTG Bodø

Her er NTG Bodøs fotballtrenere

Skrevet av Markus André Jensen
09.02.2018 11:06

Profiler fra både Glimt og Grand trer inn i teamet.

Nå er det klart hvem som blir NTG Bodøs trenerteam. 

I en post på skolens hjemmeside presenteres Glimt-profilene Stig Johansen, Cato Hansen og Thor Mikalsen, i tillegg til Grands veteran Line Danielsen og spillerutvikler i Glimt, Tom Dent, som nye trenere.

– NTG Bodø vil ha et nært samarbeid med toppklubbene i byen, FK Bodø/Glimt og IK Grand Bodø, heter det på hjemmesiden.

Slik presenteres trenerteamet:

 

Cato Hansen

UEFA A-lisens

Spillerutvikler Bodø/Glimt G16

Etter en lang og innholdsrik karriere som spiller i Bodø/Glimt, startet Cato sin trenerkarriere i Stavanger IF, hvor han var hovedtrener i tre sesonger fra 2007-2009. Cato ble ansatt som assistenttrener for Bodø/Glimts A-lag i 2011, og var klubbens hovedtrener fra mai 2011 og ut sesongen 2012. Etter 2012 har Cato vært spillerutvikler i Glimt-akademiet, de siste sesongene med hovedansvar for klubbens G16 lag som spiller i den Nasjonale G16 ligaen. Cato har også vært med som spillerutvikler på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag. 

Thor Mikalsen

UEFA A-lisens

Spillerutvikler Bodø/Glimt G19

Thor har vært tilknyttet Bodø/Glimt som trener i en årrekke. De siste årene som spillerutvikler i Glimt-Akademiet rundt klubbens satsingslag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg, med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien.

 

Tom Dent

UEFA B-lisens/NFF keeper A-lisens

Spillerutvikler Bodø/Glimt G19 med kampansvar i den nasjonale G18 ligaen. Keepertrener for Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. Tom startet vært aldersbestemt trener i Fulham FC og har også erfaring som keepertrener i Follo FK og assistenttrener for A-laget til Stjørdals/Blink. Tom er også keepertrener på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

 

Stig Johansen

UEFA A-lisens

Trenerutvikler Glimt-Akademiet

Stig har vært i Glimt-Akademiet siden 2012 som spillerutvikler med hovedansvar for G19 en sesong og G14 to sesonger. Han har hovedansvar for fysisk trening på Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. I dag er Stig Trenerutvikler i Glimt-akademiet, men deltar også på treninger på klubbens satsingslag G13-G19 som spillerutvikler. Spillerkarrieren var lang og innholdsrik, fra Kabelvåg til Southampton i Premier League og spill i Champions League for Helsingborg i Sverige. Ikke minst er Stig tidenes toppscorer for Bodø/Glimt i Eliteserien.

 

Jan Erik Bjerk

UEFA A-lisens

Spillerutvikler Bodø/Glimt G19

Jan Erik har 25 års erfaring som trener i Bodø/Glimt, avbrutt av en sesong som hovedtrener for Fløyas damelag i toppserien for damer i 2007. Han har flere sesonger bak seg som assistent på A-laget og toppspillerutvikler. De siste sesongene har Jan Erik vært spillerutvikler for klubbens G19 lag med kampansvar for klubbens 2. lag. Jan Erik har også spilt flere sesonger for Bodø/Glimts A-lag som kaptein.

 

Line Danielsen

UEFA B-lisens

Spiller og assistenttrener for Grand Bodøs damelag i Toppserien.

Line har lang erfaring som spiller på toppnivå i Norge, med hele 16 sesonger for Grand i allnorsk 1. divisjon og Toppserien. Line har en mastergrad i trener- og lederrollen og holder i dag på med sin doktorgrad ved Nord universitet, der hun forsker på temaet Coaching og idrettsledelse av kvinnelige utøvere på toppnivå.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.