Klubben bekrefter: Dansk midtbanespiller er klar for Glimt

Den danske sportsjournalisten Farzam Abolhosseini, som jobber for B.T. Sport hevder fredag morgen at Albert Grønbæk nå er klar for Glimt.

Dansken det er snakk om er Albert Grønbæk (21). Det avslører den danske avisen B.T.

I følge B.T betaler Glimt over 20 millioner  danske kroner, noe som tilsvarer rundt 26 millioner norske kroner for å kjøpe Grønbæk fra AGF. Om disse opplysningene stemmer vil Grønbæk bli den dyreste spilleren som har blitt kjøpt inn til Norge noensinne. 

Avisen skriver også at det ikke er første gang Glimt forsøker å få tak i den danske midtbanespilleren, da de tidligere i sommer skal ha fått et bud på 10 millioner kroner avslått.

Dansken har tidligere spilt i AGF siden 2019-2020 sesongen, og spilte i fjorårets sesong 31 kamper, hvor han leverte fem mål og seks målgivende. 

Rundt klokken 10:00 bekrefter AGF overgangen i en børsmelding, i følge Dagbladet. 

I meldingen kommer det frem at avtalen mellom klubbene er klar, men at de siste detaljene rundt personlige betingelser, og legesjekken mangler. 

Saken oppdateres.

 

 

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.