Foto: Per-Inge Johnsen

Hevder det har kommet inn bud på Fredrik André, men Glimt avviser blankt

Skrevet av Espen Bless Stenberg
19.07.2021 07:19 - OPPDATERT 19.07.2021 12:33

Eurosport skriver at det skal ha kommet inn et bud på Fredrik André Bjørkan. Dette avviser Frode Thomassen blankt.

 

Eurosport skriver at det skal ha kommet inn et bud på rundt 10 millioner kroner på Fredrik André Bjørkan, som nå har seks måneder igjen av sin kontrakt med Bodø/Glimt. Budet skal ha kommet fra en nederlandsk klubb i Eredevisie.

Bjørkan kommenterer til Eurosport at han har en drøm om å ta steget ut av Eliteserien, men at han ikke går til hvem som helst. 

– Jeg har en drøm om å ta det neste steget, og nå nærmer det seg et godt tidspunkt, sier venstrebacken. Skal jeg reise, så er det viktig at den rette klubben for meg kommer på banen, sier 22-åringen til Eurosport. 

Han legger til at han håper at Glimt får en god del penger for ham, dersom han forlater klubben. Samtidig avviser daglig leder Frode Thomassen at det skal ha kommet et bud. 

– Det stemmer ikke. Det foreligger ikke, og har ikke kommet noe bud på Fredrik den siste tiden, sier Thomassen til Discovery.

Det skal også ha kommet inn et bud på Patrick Berg de siste dagene. Dette skal ha vært på rund 20 millioner kroner, og skal ha kommet fra en gresk klubb. Også dette har blitt avvist av Frode Thomassen. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.