Adam Smith, Ørjan Strand, Vegard Sandnes og TK Solås er alle spent på kveldens åpning. Foto: Nicolai Eriksen / Bodø Nu

De satser alt på byens største sportsbar

Den siste tiden har gjengen bak Smith's sportsbar & grill jobbet natt og dag for å bli klar til dagens åpning.

- Akkurat nå er jeg så spent at jeg har det helt jævlig. Det er litt som når man begynner å treffe ei dame man liker. Man gleder seg til hverdagen kommer så man kan stresse ned, sier daglig leder Ørjan Strand.

- For alle

Med slagordet "Ditt spisested i Bodø" ønsker gjengen å vise at stedet ikke bare er for godt voksne mannfolk.

- Folk må ikke tro at dette kun er en sportsbar der man skal komme for å se engelsk fotball og drikke øl. Dette er en restaurant, ikke først og fremst et utested. Smith's skal være et sted for absolutt alle, sier medeier Vegard Sandnes.

- Men hvorfor satse på en sportsbar, med et amerikansk kjøkken i Bodø?

- Det finnes ikke noe lignende i byen fra før av. Dette er noe vi føler byen mangler, og tror så klart at det er et godt marked for det, forteller medeier TK Solås.

- Hele konseptet vårt er bygd opp rundt maten til vår strålende kjøkkensjef Adam Smith. Han er en engelskmann som er rå på amerikansk mat, legger Strand til.

Første test

Restauranten som åpner fredag kveld i andre etasje i Glasshuset, måler 450 kvadratmeter. På 24 tv-skjermer vil det vises alt fra Bodø/Glimt-kamper til amerikansk fotball og NHL.

- Åpningen i kveld blir den første virkelige testen for oss. Det blir spennende å se hvordan det går i helgen, sier Strand.

10896838_1642386005988929_4616521429667285076_n 10927161_1641644832729713_7640475613138431298_o

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.