Keiservarden skal nok bestiges av mange i ukene fremover. Foto: Lisbet Skjolde

I fjor deltok 2000 bodøværinger. Nå tjuvstarter de sesongen for å tilby noe hyggelig den kjipe tiden

Skrevet av Sondre Skjelvik
23.03.2020 15:36

– Vi er glade for å gi et godt tilbud nå i denne perioden.

Bedriftsidretten lanserer nemlig «Mini Ti på Topp». 

Det kommer frem i en pressemelding. 

Helsemyndighetene har oppfordret folk til å være i fysisk aktivitet, gjerne utendørs. Både for folks fysisk og psykiske helse er frisk luft positivt.

– Hvert år arrangerer bedriftsidretten Ti på Topp, men den starter ikke før 1. mai, så derfor har vi nå lagt til rette for Mini Ti på Topp som starter 1. april og varer frem til 30. april, sier daglig leder i bedriftsidretten, Mona Lisa Skipnes. 

– Vi har fått tommel opp fra lokale helsemyndigheter i Bodø til å gå i gang, men vi kommer til å anmode alle deltakere om å ikke gå mer enn tre personer sammen, holde avstand og vise hensyn. Familier som bor sammen kan selvsagt gå på tur sammen. Vi setter ikke opp postkasser med turbøker, all registrering vil foregå digitalt. 

– Det er hyggelig at vi nå i den situasjonen vi befinner oss i,  kan gi et tilbud som kan motivere flere til å gå på tur. Mini Ti på Topp består av 20 ulike turmål i Bodø – området. Flere av turene er godt egnet for familier.

Også andre kommuner har svart positivt til Ti på Topp-konkurranser, blant annet Fauske kommune.

– I de ordinære Ti på Topp konkurransene som starter 1 mai, vil vi vente med å åpne de mest krevende turene for å unngå skader, som igjen kan føre til belastning for helsevesenet. Heldigvis har vi svært få skader i løpet av en sesong.

– Vi er veldig glad for å kunne gi et tilbud nå som neste alle andre aktivitetstilbud er stengt, så nå håper vi bare på godt vær fremover.

[annonse]
Ti på Topp er lokale aktivitetskonkurranser der deltakerne registrerer alle sine turer i konkurranse med seg selv eller andre. Deltakerne kan delta i individuell klasse, familieklasse eller bedriftsklasse. Ti på Topp er over hele landet. I Nordland er det 7 kommuner som har Ti på Topp tilbud.

Aldri har det vel vært mer på sin plass å si at: det beste utelivet finner du i naturen!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.