Fra avslutningen på Parken 2017. Foto: Preben Hunstad

I morgen har du en siste sjanse til å skaffe deg Parken-billetter

Skrevet av Markus André Jensen
11.06.2018 14:00 - OPPDATERT 11.06.2018 15:43

300 stykker slippes klokken fem.

Har du ikke fått tak i billetter til sommerens ubestride, musikalske høydepunkt i Bodø?

I så fall har du en siste sjanse.

Klokken 17.00 i morgen slipper festivalen de siste 300 billettene til festivalen. 

Da kan man, som vanlig, forvente et rush av festivalhungrige og kjøpelystne bodøværinger som kappes om å sikre seg billetter.

Her er festivalens egne råd og praktiske informasjon om hvordan du skal gå frem:

Køsystemet

I forbindelse med salget av festivalpass til Parkenfestivalen 2018 blir det satt opp en kø i forkant av billettsystemet. Dette gjør vi for at dere skal få en mer behagelig opplevelse av billettkjøpet og samtidig sørge for at billettsystemet blir kontrollert. Billettsalget starer kl 17:00, og dere vil i forkant av dette bli plassert i køens venterom. Venterommet er åpent allerede nå, men kø plasseringen du får vil være vilkårlig. Alt du må gjøre er å sørge for å være inne i venterommet før kl 17:00 da billettsalget starter.

Billettkjøpet

Når det er din tur vil du bli automatisk sendt til billettsystemet. Merk at det på dette tidspunktet ikke blir holdt av billetter til deg, og at det det heller ikke holdes av billetter mens kjøpet pågår. Det er først når du får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført at du er sikret billetter. Dersom noe skulle feile under billettkjøpet har du mulighet til å forsøke på nytt uten at du blir sendt via køen. 
Det er kun mulig å kjøpe en billetter per person.

Betaling

eBillett bruker Netaxept for håndtering av betalingen. Vær oppmerksom på at de fleste banker krever ekstra autentisering av deg som kortholder. Mange banker bruker BankID for dette, mens noen har egne løsninger. Hvis du er usikker, ta kontakt med banken for å høre hvilken løsning de bruker og ha kodebrikke eller passord klart. Vi kan kun gjennomføre billettkjøpet dersom vi får godkjent betalingstransaksjonen fra banken. Dersom vi av ulike grunner får den avvist kan vi dessverre ikke fullføre salget. Vi får heller ikke noen forklaring på hvorfor belastningen eventuelt blir avvist.

Billetter

Når du har gjennomført ditt billettkjøp vil du motta en kvittering som forteller dette. Billettene blir normalt sendt på e-post i løpet av noen minutter, men ved stor pågang kan dette ta lengre tid. Billetter kjøpt i eBillett-appen vil normalt bli lastet ned og lagt i appen etter at kjøpet er fullført, men også har kan du oppleve at det kan ta litt tid før de blir tilgjengelig. Men dersom du har fått kjøpet bekreftet kan du være trygg på at billettene kommer.
Sjekk ut denne videoen for å se hvordan kø-systemet fungerer:
https://www.youtube.com/watch?v=O6fo0biAc64

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.