Ida Gudding Johnsen sikret seg ny jobb - går til PBL

Skrevet av Pressemelding
05.12.2018 16:08 - OPPDATERT 05.12.2018 18:23

Blir prosjektleder i Private Barnehagers Landsforbund.

2. januar begynner Ida Gudding Johnsen i ny jobb i PBL.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Ida med på laget. Ida har masse kunnskap og erfaring som vil bli verdifullt for oss i arbeidet for å bistå medlemmene våre på en lang rekke områder, sier administrerende direktør Anne Lindboe i PBL.

Ida Gudding Johnsen kommer fra jobben som daglig leder i familiebedriften Papirhandelen og representerer Venstre i bystyret i Bodø. I PBL vil Johnsen gå inn i en midlertidig stilling som prosjektleder. Hun skal i første omgang jobbe i PBL i seks måneder.

 – Jeg gleder meg til å jobbe i PBL og for alle medlemsbarnehagene i PBL. Jeg er glad for å få denne muligheten og håper å bidra til at alle barn kan få et best mulig barnehagetilbud, sier Johnsen.

 PBL er en nasjonal interesse- og arbeidsgiverorganisasjon med 1.940 medlemsbarnehager i 254 kommuner. Det jobber om lag 30.000 ansatte i medlemsbedriftene i PBL.

 – Det er krevende, men også veldig spennende og givende å skulle ivareta interessene til mange forskjellige typer barnehager, i så mange kommuner. For eksempel står mange av våre medlemmer akkurat nå foran store utfordringer i forbindelse med innføring av en ny bemanningsnorm som ikke er finansiert. Ida vil styrke det teamet vi fra før har med dyktige fagpersoner i administrasjonen, slik at vi kan hjelpe medlemmene på best mulig måte, sier PBL-leder Anne Lindboe.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.