Ida Gudding Johnsen blir Venstres ordførerkandidat. Foto: Arkiv.

Ida tar gjenvalg

Skrevet av Tore Isaksen Seeberg
12.09.2018 08:22

– Bodø har uante muligheter om vi spiller kortene våre riktig.

Bodø Venstre lanserer i dag Ida Gudding Johnsen som sin ordførerkandidat.

Det bekrefter partiet i en pressemelding.

Dermed tar Johnsen gjenvalg, da hun også forrige periode havnet øverst på nominasjonslisten.

– Frihet for den enkelte og ansvar for hverandre er kjernen i Venstre-Idas engasjement. Som 4. generasjon i en rekke av næringsdrivende kvinner, brenner Ida for verdiskaping, skriver Venstre i en pressemelding.

Hun er kjent fra familiebedriften Papirhandelen, som hun eier 90 prosent av i tillegg til å være daglig leder. 

– Bodø har uante muligheter om vi spiller kortene våre riktig. En positivitet og stolthet over byen vår er lett å merke. De følelsene skal vi fortsatt gi næring ved å ha et aktivt kultur- og idrettsliv, et skapende næringsliv og en blomstrende frivillighet. Et Bodøsamfunn som alle føler seg hjemme i. Vi skal verne om den bynære marka og vi skal utvikle den nye byen som en helhet sammen med det som allerede er, skriver de videre.

Sunn økonomi, byutvikling og livskvalitet er områder som må pleies for at folk skal trives.

Johnsen etterlyser ansvarlig økonomistyring i kommunen.

– Det er åpenbart at vi må gjøre noe. Vi må tørre å bli upopulære ved å si nei til ting vi ikke har råd til, og vi må stadig lete etter bedre måter å organisere oss på. Ansvarlig økonomistyring med lavest mulig eiendomsskatt er Venstres mål.

Bodø Venstre sier at lanserer Ida Gudding Johnsen som sin ordførerkandidat fordi de trenger en stø kurs for en god fremtid.

– Venstre vil samarbeide for en sunn økonomi, en byutvikling som tar hensyn til natur- og kulturverdier og et inkluderende samfunn som løfter de som trenger det mest. Bodø skal være en god by for alle!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.