IFjord-teltet blir i år å finne i Blåbærveien. Foto: Bjorn Leirvik leirvikfoto.no

iFjord flytter til Blåbærveien

Skrevet av Hedda Hiller
08.04.2019 18:56

– Dette passer godt inn iFjord-konseptet. Med teltet vårt er tanken at vi skal være som et sirkus som flytter litt rundt på seg.

Hoppanlegget i Fageråsen skal bygges ut og derfor må iFjordfestivalen flytte på seg. 
Nytt festivalområde blir i Blåbærveien, like ved E6 gjennom Mo i Rana. 

– Mo Industripark har velvillig stilt området til disposisjon. Vi kan derfor bekrefte at Blåbærveien blir stedet for årets festival, skriver iFjord-festivalen i en pressemelding. 

– Dette passer godt inn iFjord-konseptet. Med teltet vårt er tanken at vi skal være som et sirkus som flytter litt rundt på seg. Plasseringen i Blåbærveien er ideell. Det er sentrumsnært, og vil også være gunstig logistikkmessig for gjennomføring av selve arrangementet. Området er også lett å komme til for de som reiser kollektivt.

iFjord arrangeres 7. og 8. juni.  På scenen står Alphaville, Big Bang, Dance With A Stranger, Jenny Berggren from Ace Of Base, Andrew Strong from the Commitments, Pogo Pops, Vazelina Bilopphøggers, Tindrum med Kee Marcelo og Dag Ingebrigtsen samt Rock’n Roll Retribution. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.