Foto: Droneinord

Ingen andre flyplasser i Norge har dette - torsdag åpnet det i Bodø

Norges første Buldrevegg på en flyplass ble åpnet i Bodø torsdag.

Torsdag åpnet et unikt aktivitetstilbud på Bodø lufthavn. I samarbeid med Polar kraft og Mørkvedhallen lanserte Avinor et aktivitetskonsept helt i særklasse.

– Tiden var inne for å tenke helt nytt når den velkjente lekebrannbilen måtte fjernes, og man ønsket og tilby et unikt tilbud til reisende. Ideen ble skapt sammen med Mørkvedhallen og Polar kraft etter en kreativ prosess. Hva med en klatrevegg på flyplassen! Det er det ingen andre som har i Norge, kanskje i verden, forteller forretningsutvikler Halvor Waldemarsen i Avinor i en pressemelding.

Fra ide til handling, nå er dette endelig blitt en realitet.

Sikkerhet står i høysete, også når det kommer til aktiviteter inne på flyplassen.

Vi har vært så heldige å få samarbeide med ekspertisen når det kommer til både hvordan veggen er utformet, og hvordan sikre at ingen skader seg». Avinor ser for seg mange spennende aktiviteter i veggen fremover, for eksempel klatrekurs med instruktør på store reisedager.

Lufthavnsjef Troels Sandreid fikk æren av å løsne karabinkroken og klatretauet til jubel fra de mange oppmøtte. 

– Som strøm leverandør til Mørkvedhallen var det helt naturlig å være med på dette spreke tilbudet, sier Frode Schjenken Jensen fra Polar kraft.

Daglig leder André Hunstad i Mørkvedhallen mener dette er en fin anledning til å vise fram hva de har å by på i Mørkvedhallen.

– Klatring er en fantastisk aktivitet for alle. Her blir det synliggjort i beste sendetid. Klatring er en av verdens raskest voksende idretter og uansett vær kan man klatre innendørs på Mørkved. Det å klatre treffer både barn og voksne. Tilbudet er for alle, sier han.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.