Foto: Roar Wiik og Andreas Almli

Innstranda med sin andre strake seier

Det har så langt for Innstranda vært en tøff sesong, og laget ligger per dags dato nederst på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling fem. Etter å ha tatt sin andre strake seier ser det nå lysere ut, og veien til å unngå nedrykk har blitt vesentlig kortere.

Kampen mot Trygg/Lade ble en skikkelig thriller, og verken Innstranda eller Trygg/Lade kunne juble før etter ordinær spilletid. 

Det skulle nemlig ta 90 minutter før noen av lagene noterte seg for scoring, og det var da Innstranda som kunne juble da Emil Hjelmseth Olsen serverte 1-0 på Mørkvedlia kunstgressbane, og kunne sende vertene i ledelsen. 

Det skulle bare ta to minutter til før de grønnkledde igjen kunne juble, da Jesper Jensen kunne juble etter å ha satt 2-0, som langt på vei sikret tre poeng for Innstranda. 

Seieren smaker nok for Innstranda ekstra godt da Trygg/Lade kun ligger to plasser over på tabellen, og i de siste ni kampene blir ett av lagene Innstranda kommer til å kjempe mot for å overleve i divisjonen inn i neste sesong. 

Med to seiere på rad har Innstranda gått fra kun syv poeng på 17 kamper, til 13 poeng på 19 kamper og har med det gjort jobben vesentlig lettere for seg selv når det nå nærmer seg ferdigspilt sesong. 

Neste kamp for Innstranda spilles førstkommende søndag, da de tar turen til Kolstad, hvor de skal kjempe om tre poeng mot laget som i skrivende stund ligger på femteplass på tabellen. 

 

Les mer om:

Lokalfotball
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.