Foto: Terje Pedersen / NTB

Inviterer Kongen til Bodø: – Vil være en stor ære

Invitasjon til Landsskytterstevnet 2022 i Bodø På vegne av Det frivillige Skyttervesen, Bodø kommune og arrangøren av Landsskytterstevnet 2022, tillater Norges Skytterstyre seg å invitere vår høye beskytter H.M. Kong Harald V til Landsskytterstevnet og Militært NM i Bodø 30. juli - 5. august 2022.

– Det forventes at cirka 4.000 skyttere finner veien til Bodø. I tillegg kommer deres familier og andre skytterinteresserte, slik at cirka 8-10.000 tilreisende vil samles i Bodø til årets store skytterbegivenhet. Arrangøren har i nært samarbeid med Forsvaret og lokalsamfunnet arbeidet med Landsskytterstevnet i flere år, og det legges ned en enorm dugnadsinnsats for å gjennomføre stevnet.

Program:

  • Innledende skyting starter lørdag 30. juli
  • Åpningsseremoni fredag 29. juli
  • Militært NM 2.- 3. august (går samtidig med LS på samme sted)
  • Finaler fom 3. august - 5. august.
  • Kåring av "Skytterkonge " eller "Skytterdronning" onsdag 3. august cirka klokken 18:00.
Videre anbefaler de følgende tidspunkt for H.M. Kongens besøk:

- Kåring av «Skytterkongen» eller «Skytterdronningen» onsdag 3. august med utdeling av H.M. Kongens pokal.

Påfølgende dag er det finaler i Stang- og felthurtigskyting.

– Det vil være en stor ære og glede for Det frivillige Skyttervesen, arrangøren, kommunen og regionen om H.M. Kong Harald V eller en representant for Kongehuset finner tid til å besøke Landsskytterstevnet 2022 i Bodø.

 

Les mer om:

Landsskytterstevnet
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.