Daglig leder Børge Andreassen ved Salten Smolt. Foto: Salten Aqua

Inviterer til storstilt åpningsfest i Breivik: –⁠ Vil takke alle som har hjulpet oss og vært tålmodige

Salten Smolt inviterer til offisiell åpning 22. juni. Anlegget har kostet over 600 millioner kroner, og nå vil selskapet gi noe tilbake til alle som har bidratt i prosessen.


 – Vi bruker åpningen til å takke alle som har hjulpet oss og som har vært tålmodige hele veien, spesielt våre naboer og de som bor her. Vi stiller med full matserveringen og musikkinnslag fra flere artister, og vi holder arrangementet åpent for alle som vil komme, sier Børge Andreassen, daglig leder hos Salten Smolt AS.

Til åpningen har bedriften sikret seg artisten Trine Rein, som skal fremføre egne sanger foran publikummet i Breivik. På scenen er også lokale musikere, som sangeren Kristian Krokslett. Krokslett er selv oppvokst i Breivik og skal lede hele åpningen som konferansier.

– Vi har et spennende program for dagen, fullpakket med aktivitet. Vi har satt av tre timer med musikk og omvisning i selve bygget. I tillegg har Skagen Hotell sørget for mange gode matretter som vi gir ut gratis til alle som vil ha, forteller Kristian Krokslett.

Arrangementet skal avsluttes med en offisiell markering fra ordfører Ida Pinnerød (Ap). Partikollega og Stortingspresident Masud Ghaahkhani deltar også på åpningen, og begge står på talerlisten.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.