Foto: Iris Salten

Iris må holde miljøtorget stengt: – Uforsvarlig å holde åpent

I løpet av torsdag har vinden virkelig tatt seg opp i Bodø, noe som har ført til at Iris Salten har besluttet å holde miljøtorget på Bodøelv og Vikan stengt.

 – Situasjonen er ikke dramatisk, men det er ikke forsvarlig at folk tømmer tilhenger for materialer når det er storm. Når det er så kraftig vind som nå, er det vanlig at vi stenger ned for å unngå skade på personell og kunder, sier administrerende direktør i Iris Salten, Bjørn Ove Moum og fortsetter:

– Når situasjonen er som den er, er det fort gjort at ting flyr rundt når kundene våre skal kaste materialer. Så nedstengningen er kun av sikkerhetsmessige årsaker. 

Det var rundt klokken 12.00 torsdag at selskapet tok beslutningen om å stenge.

– Hva slags konsekvenser får det for dere og kundene deres?

– Vi opplever at kundene våres er vant til at når det er så sterk vind, så holder vi stengt. 

Foreløpig har Moum ikke noe svar på når de åpner opp igjen.

– Vi ser det an kontinuerlig. Vi har ikke sendt noen av de ansatte hjem enda, dersom vinden letter har vi muligheten til å åpne, forklarer Moum. 

I skrivende stund kan han bekrefte at det ikke ut til at de åpner med det første. 

– Oppe på Vikan er det en skikkelig gryte, dersom det ikke er mye vind i sentrum for øyeblikket, så kan jeg bekrefte at den er mye sterkere her ute, forklarer direktøren.

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.