Foto: Thomas Andersen / TV 2

Isak ute av The Voice: –⁠ Har levert hver eneste gang

For bodøgutten er The Voice-eventyret over for denne gang.


Isak Øvrevold har imponert siden start av konkurransen, da han sang seg inn i hjertet til Espen Lind som ble hans mentor. 

Det ble starten på en reise som har ledet han hele veien til finalen. Bodøgutten har tidligere uttalt at han trives i godt den nye hverdagen.

– Musikk har jeg alltid hatt lyst å drive med, og det går i riktig retning nå. Det er ganske gøy, fortalte Øvrevold tidligere denne uken.

Isak Øvrevold fra team Espen fremførte forrige fredag «Alene sammen» av Emelie Hollow i semifinalen, hvor han der tok seg videre til denne ukens finale i talentprogrammet. Framførelsen av «Alene sammen» var  også første gang 18-åringen sang på norsk i programmet. 

Etter flere uker i hovedstaden er oppholdet nå altså over for bodøgutten, Isak.

Fredag skal det hele avgjøres, da den gjeve finaleopptredenen står for tur. I finalen konkurrerte bodøgutten mot Kira Elisabeth Dalan-Eriksen (19), Thomas Tvedt (31) og Fredrik Amadeus Sannerud (17).

– En ekte popstjerne 

Først ut på Scenen i H3 Arena, på Fornebu i Oslo var, Thomas Tvedt (31), etterfulgt av Isak.

Øvrevold gikk på som nummer to, og sang «Slo så hardt» av Sondre Justad. Etter fremførelsen var det bare skryt å høste fra mentorene.

– Du har levert hver eneste gang du har kommet på scenen. Jeg har sagt det før, og sier det igjen, du blir bare bedre og bedre. Du kom inn i konkurransen som et ubeskrevet blad, litt sjenert og turte ikke å se folk i øynene. Så står du her i dag med en sånn trygghet, en musikalitet og et glimt i øyet som bare er så flott. Det her folkens, det her er en ekte popstjerne, sa mentor Espen Lind.

Også mentor Jarle Bernhoft lot seg imponere.

– Modig låtvalg, og jeg håper så sterkt det lønner seg. Det er veldig vanskelig å gjøre det så bra som du gjorde i en konkurranse som The Voice. Jeg gleder meg så mye til det du skal gi ut i årene fremover, sa han til Øvrevolds store begeistring.

Men dessverre var det ikke nok for å ta seg videre.

Under finalesendigen, som er delt i to, går kun to av fire deltagere videre til den siste delen og Superfinalen.

Rett før første del var over, ble det klart. Isak Øvrevold, og Fredrik Amadeus Sannerud (17) kom ikke videre til Superfinalen.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.