José Mourinho under pressekonferansen etter 6-1 tapet på Aspmyra. Foto: Truls Naas

Italiensk media: «Skjebnen gir Roma sjanse til vendetta»

Det er en snau uke til Mourinho og resten av Roma laget ankommer Bodø for revansj-oppgjøret på Aspmyra og italiensk media mener Mourinho kommer bedre forberedt denne gangen.


Den italienske avisen Il Messaggero skrev den 18. mars at Mourinho skal tilbake til Bodø 7. april. Denne gangen med hevn i tankene sine. 

«Skjebnen gir Roma sjanse til hevn, står det skrevet i avisen på italiensk.»

To feil som kostet Roma

De sier at han tok for lett på det helgule laget forrige gang og at det var en enorm feil å ikke bruke a-laget. Det var de to feilene som kostet Roma. 

Det tror de ikke han vil gjøre samme feilen igjen. 

«Mourinho vil ikke gjenta feilen med å stille med spillere han ikke stoler på, 6-1 resultatet har bidratt til å akselerere en renseprosess som endte ved slutten av av overgangsmarkedet», skriver avisen.

Et lag med krefter

Likevel erkjenner avisen at Bodø/Glimt er et lag med krefter. 

«Imidlertid er Bodø/Glimt et fiendtlig lag å møte, et lag som er i stand til å skape et interresant spill og straffe Roma når det er en mulighet. I tillegg har vinterpausen gjenopprettet friskheten til laget, mens Roma trolig vil prøves i dobbeltkampen til semifinalen.»

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.