Til Roma? Det hevder flere italienske medier. Foto:Per-Inge Johnsen

Italienske medier hevder Solbakken har blitt enig med Roma om femårskontrakt

Ryktene om at Ola Solbakken nærmer seg en overgang til Roma har begynt å florere i Italienske medier.

Det hevdes at Roma nå skal ha kommet til en personlig avtale med den trønderske lynvingen. 23-åringen skal ha sagt seg villig til å skrive under på en femårskontrakt, verdt 700.000 euro.

Dette hevder Romapress på sine hjemmesider.

Videre skriver avisen at Roma for øyeblikket ikke har klart å komme til enighet med Bodø/Glimt om overgangen, noe som kan være forståelig etter det ampre møtet mellom klubbene sist gang de gjestet Aspmyra.

Roma-avisen, Il Romanista skriver på sine hjemmesider at de «rimelig sikker» på at den italienske storklubben har funnet en kontraktavtale med Glimt-spilleren.

Den talentfulle vingen har kontrakt ut året med Bodø/Glimt, og klubben vil nok ikke la 23-åringen glippe mellom fingrene deres gratis. Roma skal i følge nettsiden fortsette å kjempe for å dra avtalen i land, men vil foreslår for Glimt at dersom de kommer til en avtale, kan Solbakken få være en del av Glimt-laget i sommerens kvalifisering til Champions League.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.