Foto: Roar Wiik

Utvider J-feltet til neste sesong

I forkant av 2023-sesongen utvides J-feltet, og slås sammen med K-feltet på Aspmyra.


Så langt er det solgt rundt 2400 sesongkort på Aspmyra, noe som er over 1000 flere enn det var på samme tid i fjor. 

I løpet av 2022-sesongen har det vært svært tett mellom supporterne på J-feltet, og Glimt tar nå grep i forkant av den kommende sesongen. 

– Sammenslåingen inkluderer J-feltet som er kjent som dagens supporterfelt med 521 plasser og en stor del av K-feltet på Byen-tribunen. Til sammen vil det utgjøre et supporterfelt på rundt 600 helgule supportere samlet på J- og K-feltet. Om de nye plassene selges vil det bli muligheter for ytterligere utvidelse, skriver Bodø/Glimt på sin egen nettside

Bodø/Glimt presiserer at den første seksjonen på K-feltet, som er nærmest J-feltet utelukkende er for J-feltets medlemmer. Når man kjøper sesongkort på J- og K-feltet må man huke av en boks for å melde seg inn i supporterklubben samtidig.

Alle som hadde sesongkort fra 2022 vil ha forkjøpsrett på nøyaktig samme sete i 2023. I tillegg til at klubben forventer at de aller fleste med sesongkort på J-feltet vil fornye det, forventer de også et stort innrykk av nye medlemmer. 

– Dersom ikke alle på J-feltet fornyer vil de med sesongkort på K-feltet flyttes over, avslutter Bodø/Glimt innlegget. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.