Benedicte Kilvær Eilertsen, Salgs- og markedsleder i Stormen Konserthus og Svein Petter Torrissen i Novita Værøytrans. Foto: Stormen.

– Jeg er virkelig stolt av byen vår, og Stormen har bidratt mye.

Skrevet av redaksjonen
13.04.2018 15:59 - OPPDATERT 13.04.2018 16:05

Novita Værøytrans As går inn som ny samarbeidspartner.

– Det er utrolig fint at en aktør som dette går inn og viser engasjement i det lokale kulturlivet. Vi ønsker Novita Værøytrans velkommen på laget, og vi ser fram til et godt samarbeid i årene framover, sier Benedicte Kilvær Eilertsen, Salgs- og markedsleder i Stormen Konserthus.

– På den økonomiske siden gir det oss mer frihet til å satse på egenproduksjon, samt tilby et spenstigere program. Vårt ønske er uten tvil at flest mulig skal få oppleve kulturen vi byr på. Med gode relasjoner til næringslivet og samarbeidspartnere blir veien kortere til kulturelle opplevelser enten gjennom et bedriftsarrangement eller i privat regi, melder Eilertsen.

Rederiet Novita Værøytrans har tilsammen tre båter, en eies av Fisktrans og to eies av Novita Værøytrans. Sistnevnte er selskapet som går inn som samarbeidspartner med Stormen Konserthus.

Medeier Svein Petter Torrissen understreker at de alltid har vært over gjennomsnittet interessert i musikken og kulturlivet i Bodø:

– Som samarbeidspartner ønsker vi å bidra til ytterligere vekst av det lokale kulturlivet. Vi bruker Stormen mye i dag, og har ikke tenkt til å bruke den mindre i årene framover. Heller tvert imot nå som vi ser at ungene vokser til og viser stor interesse for de opplevelsene Stormen tilbyr. Jeg er virkelig stolt av byen vår, og Stormen har satt sitt preg på denne stoltheten. Vi ser fram til samarbeidet, og utviklingen av Stormen Konserthus, sier Torrissen.

 

 PRESSEMELDING

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.