Kevin er forandret fysisk, og har det langt bedre med seg selv psykisk. Foto: Kevin Kildal / Sondre Skjelvik.

– Jeg har ikke lenger 190 i puls og dødsangst etter sex

Skrevet av Sondre Skjelvik
15.05.2019 20:00

21 år, 148 kilo og ekstremt usunn. Legen fortalte Kevin at han neppe ble 30 år med denne livsstilen. 9 år senere er han blitt 30, og er sunnere enn noen gang tidligere i livet.

Siden september 2018 har Kildal gått ned 28 kilo, men det skulle mange negative opplevelser, mye læring og en stor porsjon livserfaring til før han innså at han måtte endre livsstilen. I starten av 20-årene begynte han å drømme om en karriere som komiker, og de første årene i underholdningsbransjen beskriver Kildal som ekstremt usunne.  
 
– Når du går i gang med en slik karriere er det jævlig mye alkohol, reising og søppelmat. Å arbeide på klubbkvelder vil si at du arbeider med 4-5 andre komikere, og det medfører en del festing. I starten av karrieren drakk jeg nærmest halvparten av dagene i en måned.
 
Alkohol ble ikke bare en del av det sosiale rundt komikerkarrieren, men det ble nærmest en del av selve jobben.  
 
– I starten måtte jeg ha et par øl før jeg gikk på scenen, men til slutt innså jeg at det bare er bullshit. Du overbeviser deg selv om at det er noe du trenger, tror du må ha alkohol i kroppen for å prestere. Det er veldig rart, for det gir jo virkelig ingen mening. Jeg kan gå med på at det er nervedempende, ja, men du gjør ikke et bedre show bare fordi du er dritings.

Bli medlem av Bodø Nu for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Bodøs lokalavis. Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø, sterke reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Nå kan du få Bodø Nu for kun 49 kroner for første måned. 
Etter 1 mnd er pris kun 149 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Er du bedrift og ønsker bedriftsabonnement, kan du gå til sende en e-post til [email protected]

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement