Foto: Per-Inge Johnsen

–Jeg vil komme inn i et lag og et prosjekt som jeg har trua på

Det nærmer seg en overgang for bodøgutten Fredrik André Bjørkan, ifølge VG.

– Jeg føler kanskje at dette er riktig tid for meg å ta det neste steget, sier Glimts trofaste venstreback, Fredrik André Bjørkan til VG. 

Bjørkan har blitt værende i Glimt på tross av stor interesse fra utlandet de siste årene, og det har betalt seg i både seriemesterskap og spill i Europa, for det som antakelig er Norges beste venstreback. 

I et intervju med Verdens Gang sier Bjørkan at han ikke vil forlate Glimt for enhver pris, men vil gå til en klubb som han har trua på. 

– Det jeg har tenkt mest når det gjelder ny klubb er at det er en klubb som passer meg og mine styrker mer enn land eller liga. Jeg vil komme inn i et lag og et prosjekt som jeg har trua på, hvor jeg kan hjelpe laget og bli bedre. Jeg tror at hvis man skal trives ute så må man få det til. 

I fjor var Bjørkan nær å bli hentet av Olympiakos, og i januar fikk Sparta Praha avslått et bud på 23-åringen. VG skriver at det også har vært flere andre klubber på banen i sommer, som har vært villige til å betale tosifret antall millioner for Bjørkan. Likevel har han valgt å bli værende i Bodø. 

– Det har vært veldig mye interesse i ganske lang tid, ikke bare fra én klubb eller én liga, men ulike klubber i ulike land. Nå handler det om å ta riktig valg, sier spillerens agent, Atta Aneke til VG. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.